News Flash:

Fara apa sau presiune redusa la robinete, in mai multe localitati din Timis

2 Noiembrie 2021
376 Vizualizari | 0 Comentarii
apa robinet 1

In zilele urmatoare se vor spala si igieniza retelele de distributie in mai multe localitati din Timis, iar presiunea apei va fi scazuta. In Buzias, se va opri apa pe cateva strazi din cauza lucrarilor de conexiune a noii retele in caminele de vane.
 
 
Miercuri, 3 noiembrie, intre orele 8-14, in Cadar, Sacosu Turcesc si Olosag presiunea apei va fi scazuta.

Joi, 4 noiembrie, intre orele 8-14, presiunea va fi scazuta in Visag, Sipet si Dragomiresti. Tot joi, intre orele 8-16, se va opri furnizarea apei in Buzias, pe strazile Avram Iancu, Ion Vidu si Principala – partial, din cauza lucrarilor de conexiune a noii retele in caminele de vane.

Vineri, 5 noiembrie, intre orele 9-15, se va opri apa in Gad si Ciacova, iar intre orele 9-16, in satul Padureni.

De asemenea, luni, 8 noiembrie, intre orele 9-16, se va sista furnizarea apei in Honorici.

„Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie”, potrivit Aquatim.

Cand apa revine la robinete, este posibil sa fie tulbure pentru o perioada scurta de timp. De aceea, cetatenilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt, de asemenea, sfatuiti sa-si faca provizii de apa pe perioada anuntata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009724 (s)