News Flash:

Se opresc apa calda si caldura pe mai multe strazi din Timisoara intre orele 10-14

2 Noiembrie 2021
357 Vizualizari | 0 Comentarii
apa robinet

Mai multi timisoreni vor ramane fara apa calda si caldura, marti. Societatea de termoficare remediaza defectiunea de la reteaua primara.
 
 
Marti, 2 noiembrie, intre orele 10-14, Colterm intrerupe furnizarea apei calde si a caldurii la PT Plevna si Madgearu. Vor fi afectati timisorenii care locuiesc in imobilele arondate strazilor: Brasov, F. Barbu, M. Viteazu, T. Vladimirescu, 16 Decembrie 1989, Caraiman, Gh. Doja, Plevna, Remus (partial), 1 Decembrie, V. Madgearu.

Reprezentantii societatii de termoficare recomanda sa nu se foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei.

Va reamintim, timisorenii au stat trei zile fara caldura si apa calda, dupa ce furnizorul de gaz a oprit robinetul pentru Colterm, din cauza datoriilor de 76 de milioane de lei. S-a gasit cu greu un nou furnizor, care a inceput sa livreze de joi catre societatea de termoficare. Reteaua s-a incalzit insa cu greu, iar caloriferele celor racordati la Colterm s-au incalzit abia de vineri.

Contractul incheiat de Colterm cu Tinmar Energy era valabil initial pana luni, dar a fost prelungit pana la sfarsitul saptamanii viitoare, in limita a 5 milioane de lei. Societatea de termoficare are aproximativ 56.000 de abonati si furnizeaza caldura si apa calda la scolile si spitalele din oras.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006607 (s)