News Flash:

Cum e sa vii la o bere, iar barmanita sa te serveasca in lenjerie intima? Iata unde gasesti un astfel de bar (FOTO HOT)

4 Noiembrie 2016
2492 Vizualizari | 0 Comentarii
barmanita
Shae are 29 de ani si lucreaza ca bartender intr-o zona rurala din Australia.Nu e, insa, o bartenderita obisnuita. De zece ani ea le serveste minerilor din zona bere in lenjerie. Shae si colegele ei sunt numite afectuos de catre localnici "skimpies" (in engleza skimpy inseamna scurt si/sau la vedere) si pot castiga si pana la 6.000 de dolari pe noapte din bacsisurile lasate de mineri. 
"Castigam bine, dar trebuie sa induri multe. Intalnesti multe personaje ciudate, asa ca trebuie sa nu fii chiar atat de sensibila, mai ales ca in ecuatia asta intra si o gramada de alcool. Un barbat s-a oferit o data sa-mi dea 50 de dolari doar ca sa imi dau jos pantofii si sa imi fotografieze picioarele, iar altul s-a oferit sa imi cumpere lenjeria. La inceput obisnuiam sa fug mereu la baie si sa plang cand cineva comenta ceva negativ la adresa mea. Oricum, majoritatea barbatilor care vin aici vor doar sa vorbeasca cu cineva si sa rada cu noi", le-a spus Shae reporterilor Daily Mail Australia.

Fetele-skimpies sunt protagonistele unui documentar care va fi difuzat in curand la o televiziune australiana.
"Ce mi-a placut la fetele astea e ca sunt foarte indraznete si destepte. Ele sunt in primul rand party girls, asa ca ma asteptam la clisee si stereotipuri, insa majoritatea au job-ul asta doar pentru ca vor sa economiseasca bani pentru facultate sau pentru a-si cumpara o casa.", a declarat Mariel Thomas, regizorul documentarului. 
Spusele lui Thomas sunt confirmate si de Shae.
"Eu studiez design. As vrea ca in cele din urma sa pot desena costume si diverse tinute pentru fetele cu care lucrez. Nu pot da cu piciorul acestui stil de viata, mi-am petrecut prea multi ani facand asta, deci in viitor probabil ca voi avea doua cariere - skimpy girl si designer", conchide Shae.
Mai jos gasesti trailer-ul documentarului "Meet the Skimpies: bar girls who serve in their underwear".

Galerie Foto

barmanite2
shae bartenderita obisnuita fetele-skimpies
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004915 (s)