News Flash:

Cum a ajuns Dana Budeanu sa fie cunoscuta de o tara intreaga si ce a deranjat-o cel mai mult la PRO TV

3 Mai 2022
406 Vizualizari | 0 Comentarii
Dana Budeanu

Dana Budeanu nu are nevoie de prea multe prezentari, iar asta i se datoreaza faptului ca a muncit foarte mult pentru tot ceea ce are acum. Dana nu s-a lasat niciodata intimidata de concurenta si, cu toate ca prefera sa spuna adevarul dureror, se pare ca multora la place stilul ei.

Dana Budeanu este una dintre cele mai asumate prezente din spatiul public. Cei care o urmaresc, stiu ca aceasta nu se fereste de nimic si nu ii este teama sa spuna lucrurilor pe nume. Inainte de a se face remarcata pe Youtube, Dana avea propria ei rubrica la PRO TV. Colaborarea lor s-a incheiat destul de brusc, iar Budeanu nu vrea sa vorbeasca prea des despre asta.

In ultima perioada, Dana Budeanu s-a retras de pe Youtube si s-a alaturat comunitatii ei de pe aplicatia pe care a lansat-o acum mai bine de jumatate de an. Totusi, creatoarea nu a uitat nici de ceilalti fani ai ei care nu au aplicatia, asa ca aparitiile ei la TV, in diferite emisiuni, dar si postarile de pe social media au acelasi scop ca si pana acum si anume, acela de a trezi populatia la realitate.

„Colaborarea cu Pro TV a fost una perfecta pana la sfarsit si s-a incheiat ieri. In urma unei discutii extrem de civilizate si relaxate cu reprezentantii Pro TV, in care datorita presiunilor imense la care au fost supusi, mi s-a inaintat rugamintea de a-mi cere „scuze public”, in legatura cu postarea care a schimbat cursul istoriei Romaniei, nu am fost de acord si atat! Nimic mai mult!”, spune aceasta pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006342 (s)