News Flash:

Cultura si culturi la Casa de Cultura Timisoara

10 Noiembrie 2022
340 Vizualizari | 0 Comentarii
Casa de Cultura Timisoara

CULTURA SI CULTURI LA CASA DE CULTURA

11 noiembrie, ora 13:00 · GALERIA ROTONDA
TRANSPUNERI – un exercitiu de intelegere a maestrilor. II. · Finisaj

Expozitia a fost organizata de Centrul de Cercetare si Expertiza in Restaurare si Conservare, al Facultatii de Arte si Design/Universitatea de Vest si a prezentat lucrarile studentilor programului de studii universitare de licenta Conservare-Restaurare. Proiectul este rezultatul practicilor de atelier ale studentilor implicati in studierea paleotehnicilor picturii pe diferite suporturi sticla, lemn, textile si hartie.
Studenti participanti: Radu Ioana Silvia, Hartauca-Lungulescu Larisa-Diana, Mierea Laura, Curea Panici Nicoleta, Rastasanu Luminita Crina, Ioana Oprisa, Ana Diuta, Bianca Radulescu, Slavicica Brosniac, Szilvia Knecht, Iustina Banceanu, Ilie Bujanca, Daniela Rapciuc, Anamaria Kaszoni
Coordonatori: lect. dr. Silvia Trion, lect. dr. Filip Petcu, asist. Luisa Palade


14 noiembrie, ora 15:00 ·  Sala LIRA · ZIUA LIMBII UCRAINENE
Cu ocazia Zilei Limbii Ucrainene, Uniunea Ucrainenilor din Romania, filiala Timis, si Casa de Cultura a Municipiului Timisoara organizeaza un spectacol, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean si Prefectura Timis.
Invitat de onoare: orchestra Ansamblului „Timisul”, al Casei de Cultura a Municipiului Timisoara. Dirijor: Deian Galetin
Participa ansambluri folclorice cu specific ucrainean din Timisoara si judetul Timis.
Intrarea libera.

Pentru detalii si pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie pe pagina de Facebook a Casei de Cultura, la telefon 0256-498214 sau pe mail office•ccmt.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005822 (s)