News Flash:

Ar putea avea loc un transfer important în vară. Unde oare?

Brazilianul Jair este dorit atât Universitatea Cluj, cât și de Universitatea Craiova

26 Martie 2024
73 Vizualizari | 0 Comentarii


Brazilianul Jair a strălucit în acest sezon din Superligă, confirmându-se ca unul dintre cei mai buni străini din campionatul autohton. La 29 de ani, mijlocașul brazilian de la Petrolul a impresionat de la sosirea sa la echipă și atrage interesul atât al Universității Cluj, finalista Cupei României, cât și al Universității Craiova, care își dorește să îl legitimeze cât mai rapid.

Există posibilitatea ca mijlocașul să realizeze un transfer semnificativ în vara aceasta. Potrivit informațiilor de la Fanatik, Universitatea Craiova este interesată de serviciile sale, fiindcă oltenii au manifestat anterior interes pentru el. Chiar s-a făcut o ofertă de 100.000 de euro, dar conducerea Petrolului a refuzat și a solicitat 300.000 de euro.

Universitatea Cluj, prin intermediul directorului sportiv Gabriel Giurgiu, s-a arătat, de asemenea, interesată de Jair. Oficialul a anunțat că fotbalistul brazilian va deveni liber de contract.

„Am avut o simplă discuţie cu agentul lui, acum vreo trei-patru zile, cu privire la situaţia jucătorului. Doar am întrebat despre el. Momentan, noi n-am făcut nicio ofertă oficială. Îi expiră contractul la vară, da!”, a afirmat Giurgiu, pentru iAMsport.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005881 (s)