News Flash:

Liber la investiții!

Consiliul Local Giarmata a aprobat bugetul comunei pentru anul 2024

21 Februarie 2024
128 Vizualizari | 0 Comentarii


Bugetul comunei Giarmata pentru anul 2024 a fost aprobat. Potrivit declarațiilor primarului Claudiu Mihălceanu, aproape trei sferturi din această sumă sunt alocate pentru investiții.

Consiliul Local Giarmata a avizat bugetul comunei pentru anul 2024, cu o sumă totală de aproape 115 milioane de lei, inclusiv 36,2 milioane de lei provenind din fonduri europene. Din această sumă, 72% sunt destinate investițiilor, în timp ce restul reprezintă bugetul pentru operațiuni curente.

„Așa trebuie să arate un buget atunci când vrei să faci treabă! Aproape trei sferturi din banii comunei trebuie să meargă în investiții – bani proprii și din fonduri externe – pentru că acestea sunt motoarele care ne ajută să ne dezvoltăm, să ajungem la nivelul de confort și servicii publice de calitate. Bugetul nostru pentru 2024 este un plan simplu și realist, care ne ajută să ne dezvoltăm și să facem comuna mai bună pentru toți. Mulțumesc Consiliului Local Giarmata pentru susținerea bugetului”, a declarat Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata.


Primăria Giarmata implementează proiecte de investiții finanțate cu fonduri europene în valoare de peste 36 de milioane de lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006553 (s)