News Flash:

Conditiile de obtinere a permiselor pentru armele neletale vor fi inasprite

7 Ianuarie 2014
1416 Vizualizari | 0 Comentarii
Ministrul Afacerlor Interne, Radu Stroe, a anunţat, luni, că se are în vedere înăsprirea legislaţiei cu privire la obţinerea autorizaţiilor pentru deţinerea armelor neletale, din cauza incidentelor care au avut loc în Capitală în ultima perioadă. Stroe a declarat că dispus reluarea procedurilor de acordare a permiselor pentru armele de foc pentru autoapărare, în aşa fel încât aceste autorizaţii să fie acordate mult mai greu.

Ministrul a explicat că exigenţa în cazul testărilor psihologice va fi ridicată, având-se în vedere o reevaluare a tutoror posesorilor de arme de autoapărare.

În plus, cei care vor dori să obţină dreptul de a avea o astfel de armă vor trebui ca, pe lângă testarea psihologică, să treacă şi un test practic şi unul teoretic, în aşa fel încât să existe o selecţie riguroasă a persoanelor care intră în posesia unui pistol cu bile de cauciuc sau cu gaze.

Ultimul conflict stradal în timpul căruia s-a folosit un pistol cu bile din cauciuc a avut loc duminică, în cartierul Dristor din Capitală.

Trei bărbaţi au fost internaţi la Spitalul de Urgenţă "Floreasca", după ce au fost împuşcaţi cu o armă cu bile din cauciuc. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006565 (s)