News Flash:

Numeroase active de pe litoralul românesc, scoase la vânzare

Complexul Cleopatra din Mamaia a fost recent scos la vânzare

11 Octombrie 2023
182 Vizualizari | 0 Comentarii

Pe litoralul românesc, un număr semnificativ de active, cum ar fi hoteluri, pensiuni sau restaurante, sunt disponibile pentru vânzare. Motivele sunt diverse: unii proprietari se confruntă cu dificultăți în afaceri și doresc să vândă, alții caută noi oportunități de investiții, iar unii pur și simplu doresc să scape de problemele legate de gestionarea afacerii, controalele, birocrația fiscală și să ducă o viață mai liniștită.

Un exemplu recent este Complexul Cleopatra din Mamaia, care a fost scos la vânzare. Acest complex a fost creat de fostul mare arbitru internațional și președinte al clubului de rugby cu același nume, Vasile Chirondojan. După decesul său în urmă cu trei ani, familia sa a decis să pună complexul la vânzare, cerând suma de 8 milioane de euro.

„Această proprietate oferă o oportunitate unică pentru cei care doresc să investească într-un spaţiu comercial care nu are rival în privinţa poziţiei sale. Cu deschidere directă la promenadă, dar şi la plajă, clienţii vor avea acces uşor la toate atracţiile şi evenimentele din Mamaia”, au declarat reprezentanţii proprietarului.

Complexul comercial Cleopatra se întinde pe un teren cu o suprafață de 2.191,5 metri pătrați. Acesta cuprinde facilități precum zone de autoservire, produse alimentare, o terasă și diverse puncte de vânzare. De asemenea, la etajul complexului se găsește un restaurant cu vedere la mare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008045 (s)