News Flash:

De ce nu este bine sa inchizi aerul conditionat din avion?

6 Septembrie 2018
1095 Vizualizari | 1 Comentarii
aer

Avionale sunt rezervoare cu microbi, iar unele persoane considera ca prin inchiderea aerului conditionat sunt eliminate din circuit anumite bacterii. Insa, un studiu recent sugereaza ca oprirea aerului conditionat favorizeaza acest aspect.

Dr. Mark Gendreau din cadrul Centrului Medical din Massachusetts si expert in bolile infectioase asociate calatoriei cu avionul sustine ca ventilatia trebuie tinuta deschisa chiar si pe un nivel scazut pe tot parcursul calatoriei.  ,,In cazul virusurilor transmisibile prin aer, ventilarea este extrem de importanta,'' afirma medicul, potrivit descopera.ro. 

Virusurile care se transmit prin aer, precum tuberculoza sau pojarul, pot rezista in aer timp de cinci ore, informeaza News. Prin pornirea aerului conditionat, se creeaza o bariera de aer invizibila in jurul persoanei prin care sunt blocate particulele. 

Umiditatea scazuta din avioane usuca mucoasa nazala, fapt ce ne face mai susceptibili la cotractarea unui virus. 

 


avionale rezervoare microbi virusurile umiditatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Dima Dima  | #50327
Oferta extra. Lucru la calculator. Comod. Valabil in toate judetele. Pornire imediata. Te ajutam sa reusesti si tu. Vino si tu alaturi de campioni. Special pentru castiguri online. Tocmai ai facut o mare descoperire. Nu mai trebuie sa astepti. Fa bani rapid si usor. Noi suntem o echipa de invingatori. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea facebook: Dima Dima
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006044 (s)