News Flash:

Un deputat se ofera sa initieze retragerea sprijinului politic pentru Gabriela Firea. "O sa discut cu Dragnea sa vedem daca e de acord

5 Septembrie 2018
931 Vizualizari | 0 Comentarii
download 1

Deputatul Catalin Radulescu a declarat, miercuri, ca va discuta cu liderul PSD si cu conducerea partidului pentru a vedea daca acestia sunt de acord cu ridicarea sprijinului politic pentru Gabriela Firea, in urma atacurilor repetate pe care aceasta le-a avut la adresa lui Liviu Dragnea.
“Nu o sustin nici eu, nu o sustine nimeni in partid (pe Gabriela Firea – n.r.), probabil ca o sustin cativa securisti acoperiti care sunt pe la noi prin partid si de care eu spun de vreo 4-5 ani de zile, dar asta e viata, daca cineva nu vrea sa asculte ca trebuiau sa plece demult din partidul nostru, uite ca asa se intampla. Nu cred ca o sustine nimeni. Si ieri in grupul parlamentar a fost o rumoare destul de mare vizavi de multi parlamentari care chiar i-au cerut domnului presedinte ca sa o cheme la grupul parlamentar pentru ca lumea e nemultumita de ceea ce face ea. Noi o intelegem ca nu a facut nimic pentru Bucuresti, insa nu e de vina partidul. Noi cand punem in functii o persoana, trebuie sa isi asume responsabiitatea ca ea se pricepe si trebuie sa faca ceea ce a spus. Chestia ca nu a ajutat-o Guvernul, asta ar fi culmea. Haide sa vedem acum toti primarii din tara, din diferire orase sau din diferite capitale de judet ca vor spune ca nu i-a ajutat Guvernul. Asta e o chestiune din asta, penibila, pe care dansa o foloseste ca sa se scoata fata de cetateni. Noi nu acoperim pe nimeni li stiti foarte bine ca eu sunt unul dintre criticii partidului in sesnul in care unul vrea sa-si asume o functie, trebuie sa-ti asume functia asta. Nu e vinovat partidul sau presedintele ca el nu se pricepe", a declarat deputatul PSD Catalin Radulescu, miercuri, in Parlament.

Parlamentarul a mai precizat ca va discuta cu conducerea partidului pentru a vedea daca se impune ridicarea sprijinului politic pentru primarul general al Capitalei.

"Daca continua cu astfel de atacuri, eu deja m-am gandit ieri, o sa discut cu presedintele si cu conducerea partidului, inca nu am luat o hotarare si nu o iau niciodata fara sa ma consult, ca vreau sa cer ca acelasi tratament care s-au facut in general pentru membrii de partid care au gresit mult mai putin ca doamna Firea public, sa vedem daca conducerea partidului e de acord ca sa cerem ridicarea sprijinului politic", a mai spus Radulescu.


gabriela firea liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006127 (s)