News Flash:

Zodiile care-si spun adio pana la finalul verii

15 Aprilie 2018
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic

Pentru cateva zodii vara este momentul in care vor suferi teribil. Iata care sunt zodiile care-si spun adio pana la finalul verii.

Berbec

Pentru Berbeci, vara aceasta va fi un moment decisiv pentru relatie. Desi totul scartie de ceva vreme, nativii acestei zodii spera ca mai au o sansa sa salveze relatie si sunt capabili de orice sacrificii. Vor realiza insa ca niciun sacrificiu nu este suficient si ca pur si simplu, vietile lor se indreapta in directii diferite. Vor suferi teribil, insa trebuie sa inteleaga ca viata merge mai departe si ca despartirea nu este un capat de lume.

Leu

Leii vor avea parte de multe surprize neplacute din partea partenerului de viata. Fie vor descoperi ca acesta ii insala, fie se distanteaza ori incep sa devina excesiv de gelosi si posesivi, lucru pe care acesti nativi il urasc maxim. Oricum ar fi, relatiile Leilor o iau pe o cotitura gresita si ajung sa se termine cu certuri imense si divorturi dureroase.

Capricorn

Capricornii se numara si ei printre zodiile ale caror relatii se termina brusc si dureros in aceasta vara. Vor realiza ca nu se potrivesc deloc cu partenerul de cuplu si, oricat ar incerca sa faca relatia sa functioneze, nimic nu iese cum trebuie. Acesti nativi trebuie sa inteleaga ca vina nu le apartine in totalitate ci ca pur si simplu, drumurile lor nu se mai intersecteaza, iar fiecare isi doreste altceva de la viata.


berbec leu dureroase capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007541 (s)