News Flash:

Operatiile estetice nu sunt singura solutie: Ridica-ti sanii cu o metoda naturala foarte eficienta

13 Aprilie 2018
879 Vizualizari | 0 Comentarii
san mare2

Orice femeie isi doreste sa arate cat mai bine cu putinta la orice varsta, iar ingrijirea intregului corp este un pas important. Multe dintre reprezentantele sexului frumos nu sunt multumite de felul in care arata sanii lor, iar o problema des intalnita este cea a sanilor lasati, care apare odata cu inaintarea in varsta.

Inainte de a te grabi sa apelezi la chirurgia estetica, ia in calcul faptul ca este destul de costisitoare o operatie de ridicare a sanilor, ba chiar in unele cazuri, poate avea si efecte negative asupra organismului. Nu uita ca exista si metode naturale pentru a rezolva aceasta problema.

Inainte de a te grabi sa apelezi la chirurgia estetica, ia in calcul faptul ca este destul de costisitoare o operatie de ridicare a sanilor, ba chiar in unele cazuri poate avea si efecte negative asupra organismului. Nu uita ca exista si metode naturale pentru a rezolva aceasta problema, si anume efectuarea regulata a unui set de exercitii simple.

Sanii sunt formati din tesut adipos, glande si colagen (tesutul care ii mentine fermi si „pe pozitii”). Dar pe masura ce trece timpul, glandele si colagenul scad, iar locul lor e luat de grasime. In timp, se lasa, chiar din cauza atractiei gravitationale.

Una dintre cele mai bune modalitati de a ridica sanii este aceea de a consolida muschii de sub ei, deoarece acestia le vor oferi sprijin. Cand acesti muschi sunt slabiti sau nu sunt exersati, tesutul mamar incepe sa se deformeze.

Fa aceste exercitii simple, chiar la tine acasa si nu numai ca te vei alege cu un “lifting” natural al sanilor, fara operatie estetica, dar vei obtine si un corp tonifiat, conform site-ului secretele.com.

Strange la piept o minge
– se executa de pe un scaun, stand cu spatele drept. Tinand mainile paralele cu solul, indeparteaza mingea, apoi trebuie sa o apropii de corp, mentinand o presiune constanta asupra ei (asa cum se observa in imagine).
– 3 serii a 10 repetari

Flotari
– daca nu poti sa faci flotarile la podea, poti sa le faci si la zid, efectul va fi acelasi
– 3 serii a 10 repetari

Tractiuni la banca
– stand cu spatele pe banca, incearca sa impingi in sus greutatile (nu trebuie sa incepi cu o greutate mai mare de 1-2 kg)
– 3 serii a 10 repetari

Extensii din pozitia culcat
– din aceeasi pozitie ca la exercitiul anterior, numai ca nu va mai trebuie o banca, incearca sa intinzi mainile in exterior si sa le apropii chiar deasupra pieptului (de asemenea, nu trebuie sa incepi cu o greutate mai mare de 1-2 kg)
– 3 serii a 10 repetari

Extensii din pozitia sezut
– asemeni imaginii de mai jos, incearca sa faci 3 serii a 10 repetari.

Daca executi aceste exercitii de 3 ori pe saptamana, in maxim 30 de zile vei observa o diferenta remarcabila!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2534 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004584 (s)