News Flash:

Zarug socheaza din nou. Ce spune, de data asta, designerul despre participarea la „Asia Express”

18 Ianuarie 2022
384 Vizualizari | 0 Comentarii
Zarug

Zarug si Lorelei au facut senzatie la Asia Express. Cei doi s-au aventurat pe Drumul Imparatilor dupa propriile reguli si au sfidat de multe ori regulamentul. Cei doi au decis sa nu faca anumite probe din principii, iar la altele au renuntat pur si simplu pentru ca nu au avut chef sa se lupte pentru beneficii.

Zarug si Lorelei au fost surpriza acestui sezon de Asia Express. Cei doi au devenit cunoscuti publicului datorita extravagantei, dar si a sinceritatii cu care spunea lucrurile. Chiar daca parcursul lor nu a fost unul foarte lung, creatorul de moda si modelul plus size si-au propus inca de la inceput sa fie reali si sa se bucure de fiecare etapa a competitiei.

Dupa terminarea competitiei, Zarug a trecut prin momente dramatice. Abia cand si-a revenit din soc a putut sa vorbeasca despre tot ce s-a intamplat pe Drumul Imparatilor. Pe parcursul competitiei, Zarug si Lorelei au decis sa lupte in stilul lor, sa nu respecte indicatiile; asta i-a suparat destul de mult pe colegii lor. Fanii se asteptau ca cei doi sa fie amendati la intoarcerea in tara, dar se pare ca au scapat basma curata. 

„Eu am cam incheiat cariera de concurent. Nici la Asia nu am fost concurent. Mi se rupea de competitia lor. Eu eram in competitie cu mine, sa nu-mi cedeze creierul, genunchii, picioarele, sa nu innebunesc. Astea erau challenge-uri, nu sa adun trei gaini si patru rate”, a declarat Zarug, pentru Wownews.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005186 (s)