News Flash:

Tragedie in fotbalul romanesc. Cine este tanarul de 19 ani care a murit intr-un accident de masina

18 Ianuarie 2022
565 Vizualizari | 0 Comentarii
Marijan

In aceasta dimineata, fotbalul din Romania a primit o veste crunta. Un jucator al Ripensiei a decedat la doar 19 ani in urma unui accident rutier.

Tanarul fotbalist cu origini sarbe Marijan Maric a decedat in urma unui accident rutier. Ripensia, clubul de care aparitinea jucatorul, cat si CSC Dumbravita, echipa din Liga a 3-a la care era imprumutat, au confirmat moartea jucatorului.

Liga2.ro a solicitat confirmari din partea cluburilor Ripensia si CSC Dumbravita. Initial, doar echipa timisoreana a confirmat. Ulterior si conducerea CSC Dumbravita a confirmat tragedia. Se pare ca, in aceasta dimineata, in jurul orei 6, Marijan Maric a cazut cu masina intr-un rau, pe teritoriul Serbiei. Fotbalistul se afla cu inca un prieten in masina la momentul accidentului, iar ambii au decedat.

Marijan Maric se transferase din timpul junioratului la LPS Banatul, echipa de la care a ajuns apoi la Ripensia. Ulterior, clubul timisorean l-a imprumutat pe fundasul dreapta la CSC Dumbravita.
Antrenorul echipei CSC Dumbravita, Cosmin Stan, a fost efectiv socat la aflarea vestii despre decesul lui Marijan Maric.

`Mi s-au taiat picioarele cand am aflat. Suntem pur si simplu consternati. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce atmosfera va fi in vestiar, la reunire, pentru ca in aceste conditii, numai de fotbal nu ne arde”, a declarat Cosmin Stan, informeaza playsport.ro. 

Clubul CSC Dumbavita a anuntat in mod oficial decesul fotbalistului, printr-un comunicat pe pagina sa de Facebook.

„Inca o veste teribila ne rascoleste pur si simplu astazi! Fundasul nostru Marijan Maric a incetat din viata azi dimineata, in urma unui tragic accident de circulatie petrecut in Serbia.
In varsta de numai 19 ani, Marijan era imprumutat la echipa noastra de la Ripensia si era considerat un fotbalist de mare perspectiva, titular de drept in flancul drept al apararii”
, a transmis clubul CSC Dumbravita pe pagina sa de Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005242 (s)