News Flash:

Anamaria Prodan, acuzata de viitoarea soacra ca a despartit-o si pe ea in trecut de un barbat. „Doamna Peng ma confunda”

18 Ianuarie 2022
645 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Prodan

Anamaria Prodan face ce face si ajunge din nou in centrul atentiei. Daca pana acum scandalul este intre ea si fostul sot, de data asta, a aparut in prim plan si Silvana Peng, mama iubitei unuia dintre copiii lui Laurentiu Reghecampf. Femeia ii aduce acuzatii grave la adresa sexy impresarei, iar asta a fost motivul pentru care scandalul a escaladat mai mult ca niciodata. 

Anamaria Prodan a fost acuzata de Silvana Peng, ''cuscra'' lui Laurentiu Reghecampf ca si ea a fost in locul Corinei Caciuc in urma cu 13 ani atunci cand l-ar fi despartit pe antrenor de fosta lui sotie, Mariana Pfeiffer, cu care are un copil, pe Luca Reghecampf, iubitul Asianei Peng.
Anamaria Prodan a negat acest lucru si a marturisit pe retelele de socializare ca Silvana Peng nu cunoaste situatia de acum 13 ani dintre ea si Laurentiu Reghecampf.

''Doamna Peng ma confunda! Probabil a stat in China si nu stie situatia lui Reghe de acum 13 ani. Tantalaul meu sot urla in gura mare ca am invatat-o pe doamna Peng sa-l faca de ras! Eu ca mama nu-s de acord cu ce face Reghe! O fata crescuta in cultura chinezeasca nu are cum sa stea in lumea lui Reghe, nu are cum sa stea langa asa ceva sau sa fie asociata cu asa ceva'', a scris Anamaria Prodan pe retelele de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007233 (s)