News Flash:

Bianca Dragusanu se imbogateste din afacerea pe care o are. Cat costa o rochie creata in atelierul vedetei

18 Ianuarie 2022
626 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a muncit din greu pentru a ajunge la capitalul de imagine de acum. Blondina a stiut inca din prima zi de cand a venit la Capitala ce vrea sa faca si i-a reusit. De cand a descoperit-o Catalin Botezatu si pana acum, Bianca a evoluat enorm, iar asta se reflecta nu doar in imaginea fizica, ci si in conturi.

Bianca Dragusanu a fost mereu genul de vedeta care a muncit din greu pentru a-si satisface cele mai scumpe mofturi. Blondina nu s-a uitat niciodata la bani atunci cand si-a dorit ceva si in ultimii ani a investit sume colosale in aspectul fizic. Bianca a declarat de nenumarate ori ca va face tot posibilul sa atinga perfectiunea, chiar daca asta inseamna sute de mii de euro cheltuiti.

Rochiile extravagante ale Biancai Dragusanu sunt realizate din materiale fine, de cea mai buna calitate, batute in pietre la fel de pretioase. Articolele vestimentare create de focoasa blondina au preturi ce variaza.

Fie ca vorbim de o rochie de zi, una de seara sau de mireasa, creatiile designerului Bianca Dragusanu sunt menite sa impresioneze orice tanara domnita. Vedeta se implica trup si suflet in afacerea sa, motiv pentru care se ocupa personal de catalogul de prezentare, fiind chiar ea modelul principal de pe site-ul oficial al atelierului.

Cati bani costa rochiile Biancai Dragusanu. Acestea sunt create pentru toate gusturile si buzunarele. Preturile ce reflecta calitatea hainelor pornesc de la 900 de lei si pot ajunge pana la 5500 de lei. Diva isi pozeaza creatiile zilnic si le promoveaza intens in mediul online, in special pe InstaStories.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006388 (s)