News Flash:

TJ Miles a recunoscut de ce a fost arestat. Concurentul „Survivor” a avut probleme grave cu legea

18 Ianuarie 2022
503 Vizualizari | 0 Comentarii
TJ Miles

Survivor este una dintre cele mai urmarite competitii de la noi. Show-ul din Dominicana a adunat mereu in fata televizorului milioane de telespectatori, iar acum astfel de cifre nu sunt deloc de neglijat. Competitia a inceput de cateva zile, iar tensiunile deja se resimt intre concurenti, mai ales in echipa Faimosilor. Numele de unul acesta sunt unele foarte sonore si nu este de mirare ca scandalurile sunt unele de proportii.

TJ Miles este un adevarat personaj in online, acolo unde videoclipurile lui fac senzatie. Barbatul se poate lauda cu mii de fani care ii reproduc cele mai cunoscut replici si gesturi. Inainte de a se intoarce in tara, TJ Miles a locuit in Canada, unde a dus o viata opulenta. Barbatul a fost nevoit sa se intoarca in tara din cauza problemelor cu legea. Desi, nu a vorbit deloc pana acum despre asta, articolele despre el inca mai sunt in presa internatioanala.

Presa din Canada a scris despre cazul lui TJ Miles. „Trei barbati din Mississauga si un al patrulea individ au fost acuzati de detinere de droguri dupa un control de rutina in Niagara Falls, in prima zi a Anului Nou. OPP (Ontario Provincial Police) a oprit un automobil marca BMW in jurul orei 11, la intrarea pe Autostrada 420, langa Drummond Road. Miles Jordache, 24 ani, Erik Young, 27 ani si Terry Ramdhar, 26 ani, toti din Mississauga, precum si Conrad Kozolwski, 18 ani, din Oaksville, vor fi pusi sub acuzare pentru infractiuni de detinere si consum de marijuana si cocaina. Jordache va fi acuzat si de conducere sub influenta substantelor interzise”, scria, in 2013, publicatia Toronto.com, potrivit fanatik.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005109 (s)