News Flash:

WOW! Iata cat de mult a slabit Oana Roman

20 Octombrie 2016
1401 Vizualizari | 0 Comentarii
oana roman slabita
In ultima perioada, Oana Roman pare sa aiba tot mai multa incredere in ea, iar acest lucru se datoreaza si faptului ca vedeta s-a pus serios pe slabit si se simte bine in pielea ei.
 

Mai mult, ea pare sa fie tot mai activa, iar dupa ce si-a deschis o afacere la Pitesti, a decis sa fie si mai prezenta pe retelele sociale. Asa se face ca fiica lui Petre Roman le-a aratat tuturor prietenilor virtuali, recent, ce a facut in dupa-amiaza de marti.

In urma unei postari pe Facebook, insa, nimeni nu a observat si ca Oana Roman pare sa fi slabit si mai mult. Asta pentru ca toata atentia fanilor s-a indreptat spre bocancii pe care vedeta ii avea in picioare, de care in special doamnele si domnisoarele s-au indragostit pe loc.

„Azi am muncit , dar m-am si rasfatat! Am fost la magazin la Pitesti, si am trecut si pe la prietena mea de unde mi-am cumparat o rochie superba brodata manual. Mi-am luat si niste ghivece superbe. Am primit si un cadou minunat , niste bocancei cu blana. Am plecat spre Bucuresti sa stam diseara in familie“, a fost mesajul Oanei Roman de pe Facebook, care a insotit imagile.

„Super bocancei!“ sau „Super bocancii! Sa vina iarna!“, i-au scris fanii Oanei Roman pe Facebook.

oana roman slabit bocancei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006880 (s)