News Flash:

Mihaela Tatu, de nerecunoscut! Uite cat de tare s-a ingrasat

20 Octombrie 2016
1679 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela tatu
Fosta realizatoare TV Mihaela Tatu s-a retras de ceva vreme de la TV dar mai apare periodic, in public. Fosta prezentatoare a emisiunii «De 3X femeie» a uimit pe toata lumea atunci cand a aparut in fata unui auditoriu sa tina un speach motivational. Mihaela Tatu s-aingrasat teribil! Mihaela poarta numai haine largi, care sa-i ascunda talia parca scapata de sub control, dar vedeta nu este deloc complexata de felul cum arata, dimpotriva, datorita carierei sale de speaker motivational este plina de energie si vorbeste cu patima despre subiectele pe care le prezinta. Ea s-a retras din televiziune acum cativa ani, dupa ce a fost nevoita sa se opereze de fibrom uterin, iar problemele medicale ar putea fi, de altfel, si cauza surplusului de kilograme.

Vedeta a vorbit despre experienta terifianta, pe un site dedicat luptei cu aceastamaladie: «Imi amintesc ca am fost la unul dintre controalele regulate la ginecolog, caci obiceiul meu este sa merg de 2 ori pe an. Atunci, eram in regula. In urmatoarele luni insa, a inceput sa-mi creasca burta, ma simteam foarte obosita si nu-mi era deloc usor sa prezint emisiunea in direct pentru ca ma simteam rau. La interval de 8 luni de la ultimul control, am fost din nou la ginecolog. Atunci am fost diagnosticata cu fibrom uterin. Am intrat oarecum in panica la aflarea diagnosticului pentru ca, trebuie sa recunosc, la acel moment nu stiam prea multe despre aceasta afectiune.

Primul doctor de atunci mi-a recomandat sa imi scoata uterul, fibromul fiind cat o sarcina de 6 luni. Nu am fost de acord cu recomandarea lui, chiar daca ma aflam deja la menopauza. Am consultat alti 2 doctori, iar ultimul mi-a recomandat sa fac o operatie prin care sa-mi scoata fibromul, iar uterul sa ramana intact. Varianta aceasta mi s-a parut cea mai potrivita, asa ca am ales-o. (...) Asa ca dupa operatie, am hotarat sa iau o pauza si sa ma bucur de viata altfel. Am urmat un pelerinaj de 800 de km, parcurgand Peninsula Iberica de la Est La Vest, pe jos. Pelerinajul se numeste Camino de Santiago. M-am simtit extrem de linistita si impacata cu mine insami, privind natura, privind cerul senin si, la final, ajungand la ocean, unde pur si simplu m-am lasat cuprinsa de el. Am simtit efectiv ca am ajuns la capatul sinelui. A fost un moment sublim! Dupa aceasta experienta, am devenit mult mai relaxata!», a povestit Tatu.

Galerie Foto

tatu.png
mihaela tatu ingrasat opereze fibrom uterin maladie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006847 (s)