News Flash:

Pe Ion Tiriac il stiti cu totii! Dar iata cum arata mama copiilor celebrului om de afaceri

18 Octombrie 2016
3760 Vizualizari | 0 Comentarii
ion tiriac
Cu toate ca Ion Tiriac (77 de ani) a fost casatorit doar o singura data, fostul jucator profesionist de tenis are trei copii, dintre care doi provin dintr-o relatie care nu a fost niciodata oficializata. Cine este oare femeia care i-a daruit doi copii si alaturi de care a avut o relatieindelungata?


Ion Tiriac a fost casatorit cu handbalista Erika Braedt, pe la inceputul anilor 1960, dar casnicia lor s-a incheiat dupa doar doi ani, informeaza Adevarul.


Cu toate acestea, omul de afaceri are trei copii recunoscuti ofical: Ion Ion (39 de ani), care provine din relatia cu manechinul american Mikette von Issenberg si Ioana (18 ani) si Karim (21 de ani) din relatia cu ziarista egipteana Sophie Ayad.


Tiriac a cunoscut-o pe Sophie in 1994, la München, pe vremea cand afaceristul era stabilit in Germania si unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart si Essen. Frumoasa bruneta lucra pentru revista Bunte, dar desi exista o diferenta de varsta de 30 de ani intrei ei, Tiriac si Sophie au avut o relatie indelungata, din iubirea lor rezultand doi copii, potrivit sursei citate.


In prezent, Sophie Ayad locuieste la Monte Carlo, alaturi de Ioana, Ion Tiriac asigurandu-le tot ce au nevoie. La cei 50 de ani ai sai, Sophie, una dintre marile iubiri ale fostului tenismen roman, arata inca senzational.

Galerie Foto

sotie_tiriac
ion tiriac relatie sophie ayad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006483 (s)