News Flash:

Prin ce chinuri a trecut o cunoscuta cantareata de la noi pentru a deveni mamica

19 Octombrie 2016
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
gravida
Dorinta de a deveni mama a determinat-o pe Sanda Ladosi (46 de ani) sa recurga si la alte metode, in afara de cea naturala, de a concepe un copil. “Calatoria” ei nu a fost deloc una usoara, dar s-a incapatanat si a reusit sa-si vada visul cu ochii. Acum, artista si Stefan Tache (62 de ani), sotul ei, au doi copii, o fata si un baiat:Bogdan (9 ani) si Ioana (7 ani).

Cantareata a vorbit despre peripetiile sale in drumul spre a deveni mama, la Antena Stars, unde a fost sincera cu privire la cat de mult a avut de patimit pentru a-si vedea dorinta implinita.

"Este adevarat ca am apleat la fertilizarea in vitro. Eu mi-am dorit enorm de mult copii, foarte, foarte mult. Si, la un moment dat, tot incercand, dar neintamplandu-se nimic, eram in stare sa fac orice pentru a-mi atinge scopul. Pregatirea pentru fertilizarea in vitro este destul de serioasa. Parintii semneaza un contract. Si in special mama. Eu am facut acest lucru. Iti asumi un mare risc, caci in perioada respectiva esti extraordinar de bombardat hormonal si nu stii ce poate iesi, dar disperarea parintelui si dorinta imensa a unei femei de a avea copii trece si peste aceasta problema. Si eu am facut. Am incercat de cinci ori inseminare artificiala si de doua ori interventii vitro, in urma carora nu s-a intamplat nimic", si-a inceput Sanda Ladosi marturisirea.

Solutia a venit de unde se astepta mai putin. A schimbat echipa de medici, a tratat o afectiune descoperita la un control (endometrita) si a reusit sa devina mama pe cale naturala. A mers la doctor pentru a vedea daca este in regula sa incerce din nou si atunci a si primit vestea cea mare: era insarcinata de o luna.

"Paradoxal, copiii au venit in mod natural. Am schimbat echipa de medici, m-am orientat catre altcineva si am luat investigatiile medicale de la inceput cu mine si sotul meu. El s-a lasat si de fumat", a explicat artista despre minunea petrecuta in viata sa.  

sanda ladosi metode calatoria bogdan ioana cantareata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004796 (s)