News Flash:

Vrei să pariezi pe golf? Iată la ce trebuie să fii atent!

26 Mai 2021
793 Vizualizari | 0 Comentarii
pariat pe golf

Golful este un sport de nișă, care nu atrage atenția maselor în același mod în care reușesc să o facă fotbalul sau baschetul. Pentru mulți, singura ocazie de a viziona o partidă de golf este atunci când televiziunile transmit turnee majore. Și chiar și atunci, doar cei cu adevărat pasionați își rezervă timp pentru a se delecta cu acest sport select. Cu toate acestea, dacă ești un cunoscător al pariurilor sportive, vei observa că fiecare casă de pariuri are în portofoliul său partidele de golf. Poți vizita oricând Fortuna pariuri și îți poți testa cunoștințele din golf.

În acest articol, îți vom expune cele mai importante sfaturi pentru a paria pe un golf, chiar dacă nu ești de obicei un fan al acestui sport.

1.   Analizează clasamentul sezonului curent

Golful are o parte echitabilă de nume mari. Vedete tinere precum Jordan Spieth, Dustin Johnson și Rickie Fowler domină turneele de ani de zile și sunt probabil nume cunoscute chiar și printre fanii cei mai casual.

Deoarece recunoașterea numelui este atât de puternică, poate fi ușor să folosești aceste cunoștințe drept o cale spre succes. Nu te vei înșela, însă, acești jucători și-au făcut un nume pe baza performanței lor. Dar asta nu înseamnă că rezultatelelor sunt întotdeauna consecvente de la an la an.

Așa cum jucătorul tău preferat de baseball ar putea avea un off-year (am ales baseball în special pentru că vedetele de baschet și fotbal nu par să fluctueze la fel de semnificativ), la fel se întâmplă și în cazul jucătorilor profesioniști de golf. Poate fi din cauza unor accidentări, a unei probleme de concentrare sau a mai multor motive, dar nu este neobișnuit ca rezultatele să fluctueze chiar și în cazul celor mai buni jucători de golf din lume.

Așadar, nu miza doar pe popularitatea unui jucător. Analizează cu atenție cum au evoluat participanții la un turneu, verifică numele cu mai puțină rezonanță și ia în calcul rezultatele avute în diverse turnee.

2.   Verifică rezultatele din trecut

Golful este la fel de mult un joc mental pe cât este fizic. Poate că acest lucru explică de ce jucătorii de golf care au avut succes la un anumit turneu au tendința de a performa bine în turneele viitoare.

Fiecare campionat are propriile caracteristici, iar unii jucători au descoperit că anumite turnee îi avantajează. Din acest motiv,este crucial să aruncăm o privire asupra modului în care un jucător a evoluat întrecut atunci când concurează la un anumit curs.

Acum, cea mai ușoară formă de cercetare va fi atunci când vine vorba de maeștri. Despre jucătorii de top vei găsi cu ușurință toate informațiile de care ai nevoie. Dar majoritatea jucătorilor de golf au jucat la fiecare teren cel puțin o dată și, în majoritatea cazurilor, de mai multe ori.

Când verifici istoricul unui campionat, încearcă să identifici câțiva jucători mai puțin cunoscuți, care au avut performanțe bune la turneele viitor în trecut. Nu înseamnă că le vei alege direct, dar aceste informații pot fi extrem de valoroase atunci când faci pariuri potențiale de potrivire.

3.   Învață diferitele pariuri pe care le poți plasa

Ai impresia că pariurile pe golf reprezintă doar alegerea jucătorului care va termina pe primul loc? Lucrurile nu stau chiar așa!

Chiar și cei mai dedicați fani ai golfului ar recunoaște că, deși șansele sunt promițătoare, este extrem de dificil să alegi cu exactitate un câștigător al oricărui turneu, în special în cazul turneelor de mare amploare. Din fericire, există o mulțime de alte pariuri bune pe care le poți face dacă îți este clar ceea ce urmărești.

Una dintre modalitățile preferate ale multor pasionați de golf este de a găsi meciuri individuale pe care să le poată urmări pe tot parcursul zilei. Acest lucru creează o experiență de pariere similară cu o duminică petrecută în compania oricărui sport, când aproape sigur pariezi bani pe o serie de jocuri diferite care se petrec simultan.

Dacă nu ești familiarizat cu pariurile de golf, e important să știi că acestea sunt foarte ușor de înțeles. Casele de pariuri vor alege doi jucători de golf și vor oferi cote care arată similar cu cele din baseball. După cum te-ai aștepta probabil, oricine are cel mai mic scor câștigă pariul.

Acum, dacă vrei să mărești puțin miza, există și alte pariuri similare care îți pot oferi o valoare suplimentară.

Pariurile de meci de grup sunt similare cu pariurile de meci unul contra unul, dar, după cum ai putea presupune, implică mai mulți jucători. Recompensele sunt mari, așadar se justifică acest tip de pariu, deși câștigurile nu sunt la fel de frecvente.

4.   Încearcă-ți norocul la Jackpot

Toată lumea vrea să aibă o lovitură la jackpot. În acest scenariu, jackpot-ul ar merge la cel care a prognozat corect campionul turneului.

Înainte de a începe runda finală, te sfătuim să selectezi doi sau trei jucători de golf și să plasez un mic procent din bugetul tău pe o victorie absolută. De obicei, poți obține cote de +500 sau chiar mai bune, chiar și pentru jucătorii de golf care sunt deja în top 10 în clasamentul weekendului.

Riscul aici este evident, deoarece alegerea câștigătorului este, fără îndoială, dificilă. Dar de fiecare dată când poți nimeri aceste tipuri de pariuri, recompensele merită riscul.

5.   Analizează cotele de la mai multe case de pariuri diferite

Cotele pentru pariurile pe golf sunt una dintre cele mai inconsistente categorii de cote dintre toate tipurile de pariuri sportive. Ce înseamnă acest lucru pentru parior? Este esențial să faci un pic de muncă de cercetare.

Pentru a fi clar, la fel ca în orice alt sport, este necesar să te documentezi bine înainte de a plasa un pariu. Casele de pariuri oferă cote diferite, iar acest lucru, contrar aparențelor, îți poate fi util. Compară, analizează, selectează cele mai relevante informații și plasează pariurile. Pariază la case de pariuri diferite dacă e cazul, alege ofertele care ți se potrivesc cel mai bine și profită de toate beneficiile și promoțiile oferite de cazinourile online.

Concluzie

Parierea pe golf este una dintre cele mai subevaluate oportunități. În afară de avantajele financiare, valoarea de divertisment a urmării alegerilor tale face ca întreaga experiență să fie una extrem de plăcută.

Fă-ți cercetările în avans, urmărește cu atenție turneele și fă pariurile în cunoștință de cauză. Dacă te concentrezi asupra valorii și ai un anumit grad de toleranță la risc, atunci te poți alătura profesioniștilor în ceea ce privește pariurile pe golf. Mult succes!

 

 

 

Galerie Foto

rezultatele_din_trecut
concluzie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004524 (s)