News Flash:

Ghid pentru agricultori: Iata care sunt cele mai populare 3 tipuri de produse din categoria insecticid

19 Mai 2021
512 Vizualizari | 0 Comentarii
insecticid2

Insecticidele, acele produse cu un spectru larg de actiune in combaterea unei game largi de daunatori, fac parte din „arsenalul” oricarui agricultor. Desi pe piata exista o mare diversitate de produse din aceasta categorie, exista 3 tipuri populare de insecticid, care asigura cele mai bune rezultate.

In acest scurt ghid iti prezentam acest TOP 3 produse realizat de agricultori cu ani de experienta in cultivarea plantelor, si venim in intampinarea ta cu recomandarea unui mediu de achizitie online, care iti aduce - la distanta de un click - o mare variatate de insecticide. Poti castiga lupta cu daunatorii mult mai repde si mai eficient!

1.      Forza, insecticidul utilizat pentru culturi de floarea soarelui, grau, porumb si nu numai

Culturile de porumb, grau, floarea soarelui, rapita sau orz pot fi protejate eficient cu ajutorul insecticidului Forza, care penetreaza rapid cuticula insectei, actionand rapid asupra sistemului nervos. Acest produs se aplica toamna, pentru culturile de orz, rapita si grau, in timp ce pentru culturile de porumb si floarea soarelui sunt recomandate tratamente de corecte in vegetatie, la cel putin 7 zile dupa rasarire. Atentie! Se evita aplicarea produsului la temperaturi ridicate din timpul zilei. Forza se dizolva in 10 l de apa, si se distribuie cu ajutorul masinii de stropit. Poti combate daunatori ca: musca suedeza, gandacul balos, gandacul lucios, gargarita frunzelor, viermele rosu al paiului, afida, buha verzei, fluturele alb si nu numai.

2.     DelCaps, produsul ideal pentru protejarea rapitei si graului de toamna

DelCaps este un produs existent sub forma de capsule de suspensie, care combate eficient daunatorii din culturile de rapita de toamna si de grau de toamna. Actiunea de contact si ingestie se manifesta atat asupra daunatorilor aflati in stadiul de adult, cat si asupra daunatorilor aflati in stadiul de larva. Produsul se aplica in timpul perioadei de vegetatie, la temperaturi de pana la 20 de grade Celsius, atunci cand insecticidul actioneaza cel mai bine. In zilele mai calduroase, se recomanda efectuarea stropirii in cea de-a doua jumatate a zilei. Atentie! Daca apar precipitatii intr-un interval mai mic de 6 ore de la aplicarea produsului, eficacitatea insecticidului va fi una redusa. Pe an, se face doar un singur tratament.

3.     Cyperguard protejeza culturile de cartofi, grau, mar, vinete, piersic, rapita si altele

Cyperguard actioneaza eficient impotriva gandacului de colorado, a plosnitelor, a gandacului lucios, a moliei vargate a fructelor, a paduchilor solanaceelor si nu numai. Din acest motiv, acest produs se recomanda pentru protectia cartofilor, a graului, a vitei de vie si a rapitei, precum si a pomilor fructiferi, ca marul sau piersicul. Se foloseste Cyperguard si pentru productia de vinete sau tomate, si este toxic pentru albine si pesti. Insecticidul piretroid actioneaza prin contact si ingestie, si este creat pentru a acoperi un spectru foarte larg de daunatori, pe care ii combate cu succes. De la aplicarea ultimului tratement pana la recoltare, trebuie sa treaca 14 zile minim. Atentie! Produsul este putin volatil.

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006159 (s)