News Flash:

Care sunt cele mai populare tipuri de seminee de pe piata? Afla de aici

6 Mai 2021
664 Vizualizari | 0 Comentarii
seminee electrice

Iti doresti sa faci o schimbare in casa si te-ai gandit sa investesti intr-un semineu care sa iti ofere un plus de confort termic, dar si un plus de eleganta in locuinta personala?

Atunci trebuie sa stii ca poti alege dintre seminee electrice, cele pe lemn sau modelele cu bioetanol ori cele incorporabile. Ai la dispozitie o gama extrem de larga de obiecte interesante, iar pentru a-ti da seama care este cea mai buna varianta pentru tine, trebuie sa stii cateva aspect despre fiecare tip de semineu!

Seminee electrice

Usor de montat in orice incapere din casa, semineele electrice sunt foarte usor de folosit. Nu ai nevoie de un horn de evacuare pentru eliminarea noxelor si este suficient sa le conectezi la priza, pentru ca astfel de modele sa porneasca. Dincolo de faptul ca emana caldura atunci cand ai nevoie, semineele electrice sunt si foarte interesante din punct de vedere vizual. Ele sunt lucrate din materiale de calitate, ce rezista foarte bine la caldura si sunt disponibile in forme si design-uri diverse!

Seminee clasice

In functie de modul in care arata living-ul tau, poti alege inclusiv un semineu clasic! Acesta poate fi prevazut cu focar cu vatra inchisa sau cu un focar inchis, care sa fie din otel si placat in interior cu samota. Ramele subtiri si elegante ale modelelor clasice te ajuta sa vii in completarea unui design de interior cu totul aparte, scotand totodata in evidenta frumusetea focului pe timp de iarna.

Semineele clasice sunt sculptate manual din marmura, piatra sau granit si pot fi montate de usor, cu mentiunea ca este necesar sa fie conectate la un horn de evacuare.

Seminee cu bio-ethanol

Eco-friendly si extrem de interesante din punct de vedere vizual, semineele cu bio-ethanol sunt diferite de tot ce ai descoperit pana acum. Mai exact, nu trebuie sa folosesti nici gaz, nici lemne si nici curent electric pentru producerea caldurii, bio-ethanolul fiind cel care se ocupa de ,,magie” in acest sens. Principalul avantaj de care trebuie sa stii in privinta semineelor pe baza de bio-ethanol este acela ca nu trebuie sa le cureti, pentru ca nu produc nici funingine si nici cenusa.

Seminee norvegiene

Printre tipurile de seminee din care poti alege se numara si cele norvegiene, care sunt incorporabile. Gandite pe sistemul potrivit caruia poti economisi spatiul, astfel de obiecte arata extrem de interesant atunci cand sunt introduse in dulapuri, de exemplu. Mai mult, semineele norvegiene iti asigura o ardere curata datorita faptului ca sunt prevazute cu sisteme cu dubla combustie.

Seminee pe gaz

Semineele pe gaz reprezinta si ele alegeri inspirate pentru tine. Pentru a le porni trebuie sa folosesti doar o telecomanda. In acelasi timp, poti seta intensitatea focului din interiorul semineului ori de cate ori iti doresti.

Simplu de intretinut, dar si de utilizat, semineele pe gaz sunt sigure pentru a fi folosite atat in apartamente, cat si in case rezidentiale.

Fie ca iti doresti sa studiezi gama de seminee pe lemne, semineele cu bio-ethanol sau modelele clasice, online le poti gasi pe toate! Este suficient sa accesezi Seminee-expert.ro de pe telefonul mobil, tableta sau de pe laptop pentru a plasa o comanda in numai cateva minute. Ulterior, vei primi semineul dorit acasa, prin curier si nu va trebui sa te ocupi decat de instalare!

Date de contact:

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665

E-mail: office•seminee-expert.ro

 


seminee electrice seminee clasice seminee norvegiene
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005894 (s)