News Flash:

Batogul de crap nu a fost niciodata mai bun. Afla de unde poti achizitiona cel mai gustos produs

24 Mai 2021
487 Vizualizari | 0 Comentarii
batog de crap

Produsele din peste au fost si vor fi mereu unele dintre cele mai cautate produse de pe piata. Indiferent daca acestea sunt proaspete, sub forma de icre, conserve sau sub diferite forme afumate, ele se vor vinde ca painea calda datorita vitaminelor si proprietatilor benefice date de fiecare specie de peste.

Pentru ca am amintit produsele afumate de peste, va spunem ca unul dintre cele mai indragite produse de peste afumat este batogul. Batogul este un produs realizat din spate de peste afumat, iar dupa parerea noastra, daca vreti cel mai bun produs, trebuie sa cautati un batog de crap. Crapul este un peste cunoscut pentru multiplele vitamine pe care le contine, afumatura dandu-i un gust aparte. Din acest motiv, urmatoarele randuri vor fi despre nimeni altul decat despre acest batog de crap.

Proprietatile crapului

Toate speciile de pesti consumabile sunt recomandate datorita proprietatilor lor benefice sanatatii. Crapul se numara printre cei mai cunoscuti si mai cautati pesti de pe piata. Motivul este unul simplu: calitate ridicata la un pret redus, plus usurinta de a fi gasit in piete si magazine. Crapul poate fi gasit in comert in diferite forme, de la pestele intreg si proaspat, pana la tot felul de conserve si produse afumate. Indiferent de forma in care se gaseste, acesta isi pastreaza continutul de vitamine complet sau intr-un procent foarte mare.

Crapul este cunoscut pentru continutul bogat de acizi grasi omega 3, acizi ce ajuta la pastrarea unei inimi sanatoase. Totodata, crapul este un peste bogat in vitamine, ce ajuta la imbunatatirea imunitatii si care au efecte aniinflamatorii, proprietate cautata de acele persoane ce sufera de dureri articulare. Nu in ultimul rand, fosforul ce se gaseste in concentratii ridicate in carnea de crap ajuta la pastrarea unor oase sanatoase si a unor dinti puternici.

Cum se prepara batogul de crap de la Deltaica

Cum fiecare producator are propriile retete, si Deltaica vine cu propria reteta de batog de crap. In primul rand, un lucru diferit fata de multi dintre producatorii de pe piata este faptul ca in cazul produselor Deltaica, pestii sunt pescuiti din Dunare sau Marea Neagra, lucru care se aplica si in cazul pestelui folosit pentru batog. Reteta folosita este una secreta, ea fiind transmisa din generatie in generatie, facandu-se doar mici adaptari de tehnica. Fiind un produs natural 100%, dupa deschidere, produsul ambalat in vid trebuie consumat in maxim 48 de ore. Produsele care specifica faptul ca tin mai mult de atat, cel mai probabil folosesc conservanti.

Deltaica – probabil cel mai bun producator local de produse din peste

Daca doriti sa incercati produse de peste de la un producator local, al carui produse sunt 100% naturale, Deltaica este recomandarea noastra. Acest producator si distribuitor pastreaza retete stravechi si le adapteaza timpurilor noastre, astfel ele ramanand autentice. Gama intreaga de produse, printre care se gaseste si sus-mentionatul batog de crap, dar si icre de stiuca gustoase si alte preparate din peste pot fi gasite pe deltaica.ro.

Pentru a achizitiona produsele Deltaica aveti mai multe optiuni. Acestia au propriile magazine deschise in toata tara, iar daca locuiti in unul dintre orasele norocoase, cel mai usor este sa achizitionati produsele direct de acolo. Daca, insa, nu aveti acces la aceste magazine, stati fara grija deoarece produsele pot fi comandate si direct de pe deltaica.ro. De asemenea, cand sunteti in trecere prin Bucuresti sau Tulcea nu trebuie sa ratati sansa de a degusta preparatele direct din restaurantele Ivan Pescar.

Date de contact:

Telefon: 0729.995.529

E-mail: vanzari•deltaica.ro

Adresa: Str. Viticulturii, Nr.2, Tulcea

 


proprietatile crapului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007113 (s)