News Flash:

Vladuta Lupau, desfiintata de catre fani dupa ce a colaborat cu Jador si Costi. „Ai vazut ca merge prostia si ai zis sa te bagi”

25 Noiembrie 2021
448 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Vladuta Lupau este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Avand in vedere activitatea ei muzicala, putem spune ca pandemia nu a afectat-o atat de mult. Totusi, lucrurile nu mai sunt la fel de roz ca inainte, asa ca o colaborare nu strica niciodata. De data asta, Vladuta s-a aliat doi grei din muzica romaneasca, Costi si Jador si spera sa dea lovitura. Pe cat de optimista este Vladuta, pe atat de critici au fost fanii care au tras-o imediat la raspundere.

Vladuta Lupau se pare ca isi supara din ce in ce mai mult fanii. Interpreta de muzica populara este foarte activa in social media, acolo unde nu se fereste sa le dea peste nas fanilor care o supara. Ca orice persoana expusa public, nici Vladuta nu primeste doar laude, ci are parte si de critici. In ultima vreme, fanii ei sunt din ce in ce mai acizi la adresa sa si se leaga de orice aspect. Mai nou, acestia sunt deranjati de faptul ca Vladuta se agata de orice nume cu rezonanta pentru a face vizualizari si, implicit, pentru a castiga bani frumosi. 

Dupa ce au pus-o la zid ca se crede patrioata, dar calatoreste mereu in afara, seria replicilor dure incasate de la fani a continuat. Vladuta nu a stat nici ea degeaba, ci s-a asigurat ca ii pune pe toti la punct. 

„Ai ramas fara spectatori de te-ai aliat cu Jador, ai vazut ca merge cu ,,prostia” si ai vrut sa te bagi, nu ? Jalnic, nu urmaresc asemenea specimene”, i-a scris cineva in comentarii.
„Poate urmaresc copiii tai… sa nu-i bati????”, a venit imediat si raspunsul ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006394 (s)