News Flash:

VIDEO - Scene de cosmar filmate pe Valea Oltului. Cum a incercat un sofer de TIR sa scoata in decor un teribilist inconstient aflat la volanul unui SUV

22 Aprilie 2018
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
tir2

O filmare care a surprins un episod de sicanare in trafic iesit din comun a fost postata joi, 19 aprilie. S-a intamplat pe DN 7/E 81 Valea Oltului, una din cele mai tranzitate si periculoase artere de circulatie din Romania. 

Episodul filmat s-a petrecut joi, 19 aprilie, in jurul orei 07.40.   Acesta a fost facut de un alt participant la trafic, care a asistat neputincios la intreaga scena, filmand trei minute de scene desprinse parca dintr-un film de groaza.    In apropierea localitatii Seaca, aflata la intrare in statiunea Calimanesti - Caciulata din judetul Valcea, pe sensul de mers spre Sibiu, soferul unui SUV s-a angajat intr-o depasire riscanta, reusind sa se reincadreze pe banda lui printr-un miracol.    Tiristul depasit, infuriat de gestul inconstient s-a tinut dupa soferul SUV-ului ca sa-i dea o lectie. In dreptul Complexului Expozitional de la Seaca, unde exista o banda speciala pentru cei care vor sa vireze stanga spre complex, conducatorul auto din TIR a accelerat si i-a taiat celuilalt calea, depasindu-l pe partea stanga si obligandu-l sa franeze, ca sa nu iasa din decor. 
Cand soferul SUV-ului a incercat sa-l depaseasca pe contrasens, tiristul a tras de volan spre stanga, iar soferul vizat a reusit sa se strecoare la limita, fiind la un pas sa se ciocneasca cu un alt TIR care venea pe contrasens.  Imaginile inregistreaza depasiri riscante, pe linie continua sau pe benzi speciale de virat la stanga, iesiri in decor si foarte multi participanti la trafic pusi in pericol.   Intr-un recent caz similar, desi nu la fel de grav, unul dintre soferi, cel care a sicanat, a ramas fara permis de conducere, pe langa amenda primita.
 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004902 (s)