News Flash:

Folosesti balsam de rufe? Uite ce boli iti poate cauza

21 Aprilie 2018
840 Vizualizari | 0 Comentarii
balsam de rufe

Foarte multe persoane folosesc balsamul de rufe. Insa, putini sunt cei care stiu care sunt bolile ce pot sa apara din cauza acestui produs. Este vorba despre boli grave, unele dintre ele putand chiar sa puna in pericol sanatatea.

Bolile cauzate de balsamul de rufe

In balsamul de rufe exista foarte multe chimicale. Daca acest produs este inhalat sau daca intra in contact cu pielea, poate duce la aparitia unor boli foarte grave. Mai ales copiii sunt expusi pericolului.
Printre cele mai toxice chimicale care intra in compozitia balsamului de rufe sunt urmatoarele:
1. Alpha-terpineol. Este o substanta chimica ce duce la aparitia mai multor probleme. Ametelile, durerile de cap, senzatia ca iti este foame in permanenta, pierderea memoriei, fata amortita sunt unele dintre simptomele care apar daca esti expus la acest produs.
2. Linalool. Acesta poate duce la aparitia unor probleme respiratorii.

3. Acetat de benzil. Specialistii sustin ca exista o stransa legatura intre aceasta substanta si aparitia cancerului pancreatic. Vaporii pe care ii elibereaza aceasta substanta sunt periculosi. Asta pentru ca duc la aparitia iritatiilor la nivelul ochilor si la nivelul cailor respiratorii.
4. Cloroform. Este o subtanta care poate duce la aparitia cancerului, dar si la dezvoltarea altor probleme de sanatate. Daca in balsamul de rufe folosit de tine exista aceasta substanta, atunci trebuie sa ai grija. Poate duce la aparitia durerilor de cap, a lesinului. De asemenea, apar greata, varsaturile, somnolenta.

5. Alcool benzilic. Din cauza acestei substante apar simptome ca: durerile de cap, grata, varsaturile. De asemenea, apare o tulburare a sistemului nervos central. Se poate intampla chiar sa scada brusc tensiunea arteriala.
Asadar, balsamul de rufe poate cauza grave probleme de sanatate. Ar putea fi vorba chiar si despre cancer. Deci este ideal sa ai grija cand folosesti acest produs pentru ca te poate imbolnavi grav.


linalool cloroform alcool benzilic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 42 queries | Mysql time :0.006834 (s)