News Flash:

Cat costa un sejur de trei nopti pe litoral, de 1 Mai

22 Aprilie 2018
944 Vizualizari | 0 Comentarii
litoral 1

Romanii care merg la mare de 1 Mai vor plati, in medie, 955 de lei pe camera pentru trei nopti, cele mai cautate fiind statiunile Mamaia, Mamaia Nord, Vama Veche si Eforie Nord. Cel mai scump pachet achizitionat a fost la un hotel de 5 stele din Mamaia, la un pret de 2.024 de lei, iar cel mai ieftin la un hotel de 3 stele din Jupiter, care a costat 279 de lei, pentru un sejur de trei nopti, a anuntat duminica agentia Litoralulromanesc.ro.
Turistii au inceput sa-si rezerve sejurul de 1 Mai imediat dupa Revelion, insa varful a fost inregistrat la inceputul lunii aprilie.
"Sunt, insa, si romani care asteapta pana in ultimul moment pentru a cumpara vacante la mare, iar pentru ca vremea se anunta frumoasa, estimam ca un numar mare de turisti isi vor face rezervari pentru 1 Mai in zilele urmatoare”, a declarat directorul agentiei Litoralulromanesc.ro, Stefan Necula, intr-un comunicat.
Ofertele last minute includ cazare pentru 3 nopti cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Mamaia, spre exemplu, la un pret de 375 lei camera dubla.
Pentru aceasta mini-vacanta, romanii au preferat sa mearga pe litoralul romanesc in statiunile Mamaia, Mamaia Nord, Vama Veche si Eforie, la polul opus situandu-se statiunile Saturn, Jupiter si Eforie Sud.                                  
Cei mai multi aleg sa petreaca trei nopti la mare, incepand de sambata, 28 aprilie, cu iesire marti, 1 Mai. Tariful mediu pentru o camera este de 955 de lei, astfel ca o persoana ar plati 477 lei, in medie, pentru trei nopti de cazare.
Zona de nord a statiunii Mamaia are un grad de ocupare de peste 80% deja, fiind deschise majoritatea hotelurilor, cu exceptia celor care au in derulare lucrari de modernizare.
"In zona de nord a statiunii se vor deschide toate cluburile, iar in aceasta perioada va avea loc festivalul Sunwaves. In paralel, in perioada 27 aprilie - 1 mai, se va desfasura si festivalul Bonheur, tot in Mamaia", a adaugat Necula.
Litoralulromanesc.ro este cel mai mare vanzator de vacante in statiunile autohone de la Marea Neagra, atat ca numar de turisti, cat si ca vanzari, inregistrand anul trecurt vanzari de 15 milioane euro.
 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006458 (s)