News Flash:

Bijuterii pe patru roti, expuse in Piata Operei din Timisoara

21 Aprilie 2018
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
parada

TimiÈ™orenii îÈ™i pot petrece sfârÈ™itul de săptămână în haine retro, la picnic sau dansând tango ori admirând vehicule de epocă. „Bătrânele doamne” vor sta din nou să fie „trase în poză” în PiaÈ›a Operei, iar în PiaÈ›a Unirii se face picnic.

Sunt bătrâne, dar pe zi ce trece capătă o valoare È™i o strălucire tot mai mare. ColecÈ›ionarii de maÈ™ini de epocă din Banat îÈ™i prezintă „averile” curioÈ™ilor, sâmbătă, pe platoul din faÈ›a Operei, la o nouă ediÈ›ie a Retroparadei primăverii, organizată de Retromobil Club România. Aproape 40 de autovehicule, unele trecute prin război, vor putea fi admirate de trecători.

„O să fie 35-40 de maÈ™ini È™i motociclete, din TimiÈ™ È™i din CaraÈ™-Severin. De la 10.30 până la 13 vom sta în PiaÈ›a Victoriei, iar la ora 13 vehiculele istorice vor pleca în paradă pe principalele bulevarde ale oraÈ™ului, cu destinaÈ›ia castelul de la MoÈ™niÈ›a”, spune Vlad Capotescu, preÈ™edintele Filialei TimiÈ™ a Retromobil Club România.

După ce admiră „bătrânele doamne” din centru, timiÈ™orenii sunt invitaÈ›i în PiaÈ›a Unirii, unde îi aÈ™teaptă aceeaÈ™i atmosferă. AsociaÈ›ia PiaÈ›a Unirii a pus la cale un întreg weekend retro, cu picnic pe iarbă, tango È™i o altă expoziÈ›ie de maÈ™ini de epocă. Autovehiculele vor fi expuse pe platoul din faÈ›a Muzeului de Artă.

TimiÈ™orenii sunt încurajaÈ›i să poarte îmbrăcăminte retro, pantofi de tango È™i să aibă cu ei pături È™i coÈ™uri de picnic. Organizatorii pun la dispoziÈ›ie 30 de pături, pentru cei care uită totuÈ™i să ia cu ei păturici în carouri.

Evenimentul „Retro Unirii” are loc atât sâmbătă, cât È™i duminică, între orele 11 – 21. tion.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009322 (s)