News Flash:

VIDEO - SCANDAL URIAS intr-un liceu din Sighetul Marmatiei! Un profesor a fost filmat sarutand o eleva de 15 ani. Cadrul didactic a demisionat

31 Mai 2018
972 Vizualizari | 0 Comentarii
video

Un profesor de engleza de la Liceul Tehnologic Forestier Sighetu Marmatiei si-a dat demisia dupa ce pe Facebook a fost postat un video in care acesta strangea in brate si saruta o eleva de 15 ani. ISJ Maramures si scoala au declansat anchete in acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, Adriana Mester, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX ca in acest caz va fi sesizata si politia.

"ISJ Maramures si conducerea Liceului Tehnologic Forestier Sighetu Marmatiei au declansat anchete dupa ce a fost postat un filmulet video cu un profesor de engleza al Liceului si o eleva de 15 ani aflata in clasa a IX-a. A avut loc o discutie cu profesorul respectiv care a recunoscut fapta si gravitatea ei si si-a dat miercuri demisia. Se vor lua si alte masuri in acest caz, inclusiv anuntarea politiei", a spus Mester.

Potrivit acesteia, eleva va beneficia de consiliere psihologica si vor avea loc discutii si cu parintii ei. De consiliere psihologica vor beneficia si colegii fetei. Profesorul de engleza avea gradul didactic 2 si o vechime in activitate de 10 ani.
Din imaginile postate pe Facebook se vede cum profesorul o strange in brate si o saruta pe eleva, evenimentul avand loc in sala de clasa.

Galerie Video


profesor engleza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006016 (s)