News Flash:

VIDEO CUTREMURATOR! Imaginile care te vor face sa plangi. Un tata care isi abandoneaza fiica a ajuns viral pe internet

3 Iunie 2017
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
Fetita abandonata
Un clip de patru minute, care prezinta o poveste extrem de emotionanta a facut inconjurul lumii, starnind vii controverse in randul internautilor. In cadrul clipului, un barbat isi abandoneaza fetita pe care doar ce o adoptase de la un centru de plasament. 


Videoclipul cu pricina poarta denumirea „Darul” si este o poveste care reprezinta mai degraba o parabola. In imagini apare un barbat care adopta o fetita de 6 ani de la un centru de plasament.  Mai departe, fetita ajunge acasa, acolo unde o astepta o alta fetita. Cele doua devin rapid cele mai bune prieten, dar pentru orice boacana realizata de cele doua fetite, doar cea adoptata este pedepsita.
Timpul trece, iar parintii o trateaza din ce in ce mai rece pe noua membra a familiei, iar micuta ramane astfel mereu singura, cu papusa din carpa care ii alina singuratatea. Parintii decid intr-un final sa o alunge pe micuta.


Tatal o urca in masina si, sub pretextul unei excursii, merge cu ea pe un camp, coboara si ii arunca papusa la distanta. Copila alearga dupa ea, iar tatal urca in masina si pleaca grabit. Degeaba a incercat fetita sa prinda masina, ca n-a mai avut cum.


Clipul se incheie cu imaginea unui caine abandonat pe camp. Practic, fetita adoptata simboliza tocmai un animal de companie pe care familia il luase dintr-un centru de adoptii si pe care, atunci cand s-a saturat de el sau cand a realizat ca ii e greu sa il intretina, l-a aruncat. Morala de final: Fii responsabil! Adopta intelept!

Galerie Video


clip poveste emotionanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006164 (s)