News Flash:

POVESTE INCREDIBILA! S-a dus intr-un club si a baut pana cand nu a mai stiut de el. A doua zi, cand s-a trezit si s-a uitat in telefon, si-a pus mainile in cap de disperare! Uite ce a facut baiatul asta in timp ce era beat

2 Iunie 2017
1657 Vizualizari | 0 Comentarii
la club
Povestea tanarului din imaginea alaturata a devenit virala pe retelele de socializare si a starnit hohotele de ras ale tuturor celor care au vazut-o.

 

Barbatul originar din Marea Britanie, care lucreaza part time ca DJ, povesteste ca a fost la o petrecere intr-un club din Ibiza, unde a consumat mai mult alcool decat era cazul si s-a imbatat.

El spune ca jumatate de noapte nu si-o mai aminteste, de aceea ce a descoperit in ziua urmatoare, cand s-a trezit din aburii alcoolului, l-a surprins si mai tare.


Nu mica i-a fost mirarea cand si-a dat seama ca, la betie, a cumparat de pe Ebay un autocar Scania pe care a platit 28.500 de lire.

 

„M-am imbatat foarte tare si nu stiu ce am facut jumatate de noapte, perioada asta e neagra in capul meu. Dar ce stiu este ca Ibiza te usuca la portofel.

Cand m-am trezit azi si am vazut ca am cumparat un autocar de aproape 30.000 de lire era sa fac un atac cerebral. Habar nu am cum s-a ajuns aici. Nu sunt interesat de autocare, nici macar nu am permis pentru a conduce asa ceva”, marturiseste baiatul.


El incearca acum sa obtina anularea tranzactiei si spera ca sansa sa fie de partea lui. In caz contrar, perioada care va urma nu se anunta a fi tocmai roz din punct de vedere financiar.

 


  
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005120 (s)