News Flash:

Valentin Uritescu a ajuns de urgenta la ATI. Care este starea de sanatate a actorului

12 Mai 2022
407 Vizualizari | 0 Comentarii
Valentin

Marele actor Valentin Uritescu nu traverseaza cea mai buna perioada a luil. Valentin a ajuns de urgenta pe mana medicilor, asta dupa ce starea lui de sanatate s-a agravat. La cei 80 de ani, totul este instabil, asa ca medicii fac tot posibilul pentru a evita evenimentele neplacute. 

Valentin Uritescu este bolnav bolnav de Parkinson de la 33 de ani si se afla internat intr-un centru de ingrijire modern de mai mult timp. Ieri, insa, maestrului i s-a facut rau, motiv pentru care a fost internat intr-un spital privat. Acum este stabilizat si se afla sub supravegherea medicilor.

„Actorul este ingrijit intr-o sectie de Terapie Intensiva. Nu este intubat, este in stare grava, insa are aceste probleme din cauza afectiunilor neurologice mai vechi.

Inainte sa ajunga la spital el s-a aflat intr-un centru de ingrijire. Practic, este intr-o stare alterata, asta ne-au spus surse medicale.

Marele actor are 80 de ani si sufera de o boala asemanatoare cu Parkinson, inca de la varsta de 33 de ani.

Vorbim despre o boala degenerativa care afecteaza sistemul nervos si care se manifesta prin miscari involuntare si necontrolate. Tocmai din cauza acestor probleme de sanatate, actorul s-a retras de pe scena”, a transmis Antena 3.

Acum un deceniu, Valentin Uritescu a hotarat sa se retraga din lumina reflectoarelor, din cauza bolii degenerative de care sufera, Parkinson.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005352 (s)