News Flash:

Cristian Piedone a fost condamnat la patru ani de inchisoare in Dosarul Colectiv

12 Mai 2022
354 Vizualizari | 0 Comentarii
Piedone

Joi, 12 mai 2022, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentintele finale in Dosarul Colectiv, dupa patru amanari. Astfel, actualul primar al sectorului 5 Bucuresti, Popescu Piedone, a fost condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare. In plus, acesta a primit interdictia de a ocupa orice functie publica vreme de 5 ani, scrie libertatea.ro.

Pe 4 octombrie 2015, atunci cand clubul Colectiv a luat foc, Cristian Popescu Piedone era primar al sectorului 4 al Capitalei. In urma incendiului devastator, 65 de oamni au murit, iar sute de persoane au fost ranite. A fost una dintre cele mai mari tragedii din Romania.

Cristian Popescu Piedone a fost acuzat initial si condamnat in prima instanta de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave. Insa, ulterior la apel, judecatorii au hotarat decis sa-i schimbe incadrarea in abuz in serviciu, fara consecinte deosebit de grave.

De la terminarea procesului, de pe data de 21 decembrie, cei doi au amanat de patru ori pronuntarea in acest dosar. Astazi, 12 mai 2022, era a cincea data stabilita pentru ca ei sa anunte hotararea finala, informeaza viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005055 (s)