News Flash:

USR: PSD si ALDE au facut din nou scut in jurul ministrului de Interne, Carmen Dan, care se teme probabil de confruntarea cu prefectul Capitalei

4 Septembrie 2018
781 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen dan 735x400

Uniunea Salvati Romania (USR) reclama ca PSD-ALDE blocheaza aflarea adevarului si a responsabililor pentru violentele de la mitingul din 10 august, dupa ce Comisia de aparare din Senat, la propunerea PSD, a decis amanarea audierii ministrului de Interne, Carmen Dan, a prefectului Capitalei, Speranta Cliseru, si a coordonatorului dispozitivului de jandarmi, Laurentiu Cazan.
"PSD si ALDE au facut din nou scut in jurul ministrului de Interne Carmen Dan, care se teme probabil de confruntarea cu prefectul Capitalei Speranta Cliseru si au anulat audierile din Comisia de aparare din Senat. Nimeni altul decat Serban Nicolae, unul dintre tartorii PSD fideli lui Liviu Dragnea, a propus anularea audierilor in ultimul moment, pe motive procedurale", spune USR intr-un comunicat de presa.

Secretarul Comisiei de aparare din Senat, senatorul USR Nicu Falcoi, a precizat ca PSD-ALDE demonstreaza ca din nou dispretul fata de cetatenii care vor sa afle ce s-a intamplat pe 10 august.

”Pentru ca pot, PSD si ALDE au anulat astazi audierile si au lasat Comisia de aparare fara cvorum. Cele doua partide demonstreaza inca o data dispretul fata de cetatenii care vor sa afle adevarul despre ce s-a intamplat pe 10 august si cine a dat ordinele de a gaza intreaga multime din Piata Victoriei”, a declarat Nicu Falcoi.

Formatiunea precizeaza ca va insista ca ministrul de Interne,Carmen Dan, si prefectul Speranta Cliseru sa fie audiate fata in fata, dat fiind faptul ca "cele doua se contrazic in declaratii, iar adevarul trebuie sa iasa la iveala".

Audierile de marti din Comisia de aparare din Senat pe tema violentelor din 10 august, din Piata Victoriei, au fost scoase de pe ordinea de zi, la propunerea reprezentantilor PSD - ALDE, care i-au reprosat presedintelui Comisiei, liberalul Marcel Vela, ca nu i-a consultat cand a decis invitarea la comisie a autoritatilor implicate in evenimente. Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Marcel Vela (PNL), a declarat, marti, ca parlamentarii puterii ”s-au temut sa auda lucruri din gura prefectului Capitalei, Speranta Cliseru”, el precizand ca in raportul MAI referitor la protestul din 10 august ”sunt multe dezacorduri, multe situatii care se bat cap in cap si ar fi fost o sedinta foarte interesanta”.


psd laurentiu cazan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006649 (s)