News Flash:

Un tanar prea petrecaret s-a urcat la volan dupa ce a consumat droguri. Politistii din Timisoara au gasit un adevarat magazin de droguri in masina

8 August 2022
509 Vizualizari | 0 Comentarii
drugtest

Un tanar prea petrecaret a considerat ca este oportun sa consume droguri si sa urce la volanul propriei masini. Politistii din Timisoara nu au fost de aceeasi parere si l-au oprit pe acesta. La un control de rutina, tanarul a iesit pozitiv la drogtest pentru consum de canabis, amfetamina si metamfetamina. Cocktailul ingerat de tanarul in varsta de 19 ani i-ar putea aduce cativa ani in spatele gratiilor.

Una peste alta, baiatul avea asupra lui mai multe plicuri cu prafuri de culoare albastra si rosie, o pastila de culoare galbena, o punga cu pastile mov si o punga cu aproximativ 100 de grame de muguri, toate  susceptibile, fi ilegale. 


Oamenii legii au dus cele mentionate mai sus la un laborator de expertiza pentru a verifica ”calitatea”. In schimb, tanarul s-a ales cu dosar penal pentru consum de droguri si detinere de droguri pentru consumul propriu. Oamenii legii ii indeamna pe tineri sa gaseasca modalitati legale de a-si petrece vacanta de vara, modalitati mult mai sanatoase decat consumul de alcool, respectiv droguri.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009487 (s)