News Flash:

Probleme mari gasite de inspectorii OPC intr-un supermarket din Timis

5 August 2022
585 Vizualizari | 0 Comentarii
inspectori OPC

Dezastru la un supermarket din Timis unde inspectorii OPC au gasit mai multe nereguli. Vorbim despre conditii insalubre in care erau tinute produsele alimentare, dar si conditii necorespunzatoare in care supermarketul tinea apa.

Inspectorii OPC au ramas socati in momentul in care, cu ajutorul unui termometru au constatat faptul ca angajatii supermarketului tineau apa la o temperatura de, atentie, 40 de grade. Asta in conditiile in care apa trebuie sa fie ferita de razele soarelui si sa fie tinuta la o temperatura de maxim 25 de grade Celsius. Ba mai mult, produsele alimentare erau tinute in bataia directa a soarelui. Asadar, supermarketul controlat de inspectori se afla in comuna Peciu Nou

„Au fost identificate si in unitate produse cu semne vizibile de nerespectare a conditiilor de pastrare-depozitare, partea superioara transpirata in interiorul ambalajului sigilat, pachete incinse. In zona Gastro nu se asigura temperatura minima stabilita pentru masa calda. Spatiile erau neigienizate corespunzator, inclusiv in zona de pastrare panificatie-patiserie”, a afirmat Gubandru.

Supermarketul s-a ales cu doua amenzi in valoare totala de 40.000 de lei.

Galerie Foto

9616894controlopcsupermarketpeciunou15.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007937 (s)