News Flash:

Ultima zi in care timisenii pot vota brandul economic al judetului

3 August 2022
259 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara

Consiliul Judetean Timis deruleaza un proiect pentru crearea brandului economic al Timisului. Acesta vizeaza cresterea identitatii si notorietatii judetului, cu efecte benefice privind competitivitatea, vanzarile si turismul, dezvoltarea investitiilor autohtone si straine, relansarea investitiilor de capital, acoperirea deficitului fortei de munca si imbunatatirea conditiilor de viata ale timisenilor.

O componenta importanta a brandului este logo-ul, o imagine ce va fi asociata judetului si care trebuie sa reflecte in mentalul colectiv elementele esentiale de performanta, traditie si aspiratie.

Construirea arhitecturii brandului economic (design variante schite logo) a pornit de la cei patru piloni de identitate economica ai brandului, propusi si validati in cadrul unui proces consultativ, in prezent fiind propuse consultarii publice cinci schite de logo. Detalii privind studiul de fundamentare a brandului economic se regasesc la: https://ruwatim.ro/despre-noi/consultare-publica/ 

Timisenii sunt astfel invitati sa participe la alegerea celui mai reprezentativ logo pentru brandul economic al judetului Timis, prin selectarea unei singure variante din cele cinci propuneri, la adresa: https://cutt.ly/4ZYwdQn. Formularul mai poate fi accesat doar astazi, 03.08.2022.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005149 (s)