News Flash:

Un tanar a murit si fratele sau a fost ranit, dupa ce au intrat cu motocicleta intr-o caruta condusa de un barbat baut

30 Iunie 2017
952 Vizualizari | 0 Comentarii
motociclist calcat
Un tanar de 24 de ani din judetul Botosani a murit iar fratele sau de 14 ani a fost ranit grav, joi noapte, dupa ce au intrat cu motocicleta intr-o caruta nesemnalizata, condusa de un barbat baut, care a fugit apoi de la locul accidentului.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Botosani, accidentul s-a petrecut pe un drum comunal dintre localitatile Strahotin si Iacobeni, pe fondul vizibilitatii reduse pe timpul noptii, caruta, condusa de un localnic in varsta de 46 de ani, nefiind semnalizata.
Motociclistul de 24 de ani a intrat in plin in caruta care circula pe sensul opus de mers, tanarul fiind proiectat cateva zeci de metri prin aer. In urma impactului, tanarul a suferit leziuni grave, el murind la scurt timp.
De asemenea, fratele sau, aflat pe aceeasi motocicleta, a suferit mai multe fracturi, fiind preluat de un echipaj SMURD si transportat la Sectia Pediatrie a Spitalul Judetean de Urgenta Botosani.
”Conducatorul carutei a parasit locul accidentului, fiind ulterior identificat de catre politisti. In urma testarii cu aparatul alcooltest, s-a constatat ca barbatul avea o alcoolemie de 0,90 mg/litru alcool pur in aerul expirat. In consecinta, a fost dus la spital in vederea prelevarii de mostre biologice”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Botosani, Catalina Federciuc.
Politistii botosaneni au intocmit dosar penal pe numele carutasului pentru ucidere si vatamare corporala din culpa, precum si pentru parasirea locului accidentului.    
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006075 (s)