News Flash:

Un adolescent german, care planuia sa comita un atac armat la scoala, retinut

28 Iulie 2016
995 Vizualizari | 0 Comentarii
atac munchen2
Un adolescent german, in varsta de 15 ani, a fost arestat in apropiere de Ludwigsburg, acesta fiind suspectat ca planuia sa comita un atac armat la scoala unde studia si ar fi avut legaturi cu autorul atacului de la Munchen, a anuntat politia, potrivit DPA.
Politia a confiscat mai multe obiecte din casa parintilor lui, inclusiv cutite, pumnale si cartuse.
Adolescentul a fost arestat marti dimineata la Ludwigsburg, in sud-vestul Germaniei.
Autoritatile au mai precizat ca suspectul comunica online cu autorul atacului de la Munchen, care a ucis noua persoane, dupa care s-a sinucis, insa nu exista dovezi care sa indice complictatea adolescentului la atac si nici ca acesta ar fi stiut de ceea ce urma sa se intample.
Un purtator de cuvant al procuraturii a declarat ca suspectul a recunoscut ca s-a gandit sa comita un atac armat din cauza problemelor personale si scolare, insa ulterior ar fi decis sa nu comita o astfel de actiune.
Procuratura a mai precizat ca terorismul nu este considerat ca un posibil motiv in acest caz, iar adolescentul a fost internat in mod voluntar intr-un spital psihiatric pentru adolescenti.
Autorul atacului de la Munchen a petrecut doua luni intr-un centru de sanatate mintala fiind apoi tratat ambulatoriu. Suspectul suferea de o teama de contactul cu oamenii. Nu exista dovezi ca atacul sa fi avut vreo motivatie politica.
El urmeaza sa fie anchetat pentru posesie neautorizata de arme, a mai spus procuratura.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004879 (s)