News Flash:

Barack Obama i-a predat stafeta emotionant candidatei oficiale a democratilor, Hillary Clinton

28 Iulie 2016
983 Vizualizari | 0 Comentarii
obama2
Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a sustinut un discurs, in cadrul Conventiei Democrate din Philadeplhia, in favoarea lui Hillary Clinton, candidata desemnata oficial de Partidul Democrat pentru a castiga alegerile prezidentiale, criticandu-l pe Donald Trump, relateaza BBC News online.
Obama a sustinut la Conventia Democrata din Philapdeplhia ca Hillary Clinton este cea mai calificata persoana care a candidat vreodata la Casa Alba.
Acesta a spus ca votantii au de ales intre speranta si frica, atacandu-l pe republicanul Donald Trump.
“America este deja mare. America este deja puternica”, a spus el in discusul care a incheiat Conventia Democratica.
“Va promit, puterea voastra, forta voastra nu depinde de Donald Trump”, a adaugat Obama. El a tinut un discurs care a vizat atat apararea mostenirii sale, dar si o trecere a stafetei catre Clinton, cerand unificarea democratilor prin recunoasterea adeptilor liberali ai senatorului Bernie Sanders.
Obama a laudat caracterul lui Hillary Clinton, numind-o "un lider cu planuri concrete de a elimina barierele (...) si de a largi cercul de oportunitati pentru fiecare american"
Acesta a facut referiri si la imaginea tarii sale proiectata de Trump, subliniind ca "nu este America" pe care o stie el.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005650 (s)