News Flash:

Hillary Clinton devine prima femeie din istoria SUA nominalizata in lupta pentru prezidentiale de un partid cu o importanta majora

27 Iulie 2016
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Hillary Clinton2
Congresul Partidului Democrat din Philadelphia a adus in lupta pentru prezidentiale prima femeie nominalizata de un partid cu o importanta majora din istoria SUA, informeaza CNN. Fosta prima doamna, actual senator de New York si, totodata, secretar de stat, a fost desemnata oficial de partidul Democrat pentru a intra in lupta cu Donald Trump si pentru a castiga alegerile prezidentiale intrand astfel in istoria Americii.
Hillary Cinton urmeaza sa accepte in mod oficial numirea in cursul zilei de joi , insa marti seara a aparut public chiar de la conventia partidului ce a desemnat-o principal candidat pentru a le multumi delegatilor si sustinatorilor, relateaza CNN. 
Printre participantii la conventie s-au numarat sotul acesteia, fostul presedinte SUA, care a avut un discurs public emotionant in care a vorbit despre sacrificiile pe care le-a facut sotia sa intreaga viata pentru o lume mai buna, dar si Meryl Streep, marcanta personalitate in istoria cinematografiei mondiale si detinatoare a a trei oscaruri pana in prezent.

donald trump
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007370 (s)