News Flash:

Uleiul care costa 10 lei si trateaza orice eczema si iritatie. Pielea nu se mai crapa si ranile se vindeca miraculos!

2 Februarie 2018
843 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei

Uleiul esential de pin are o cantitate considerabila de antioxidanti, care ajuta la mentinerea supletii pielii. Acestia lupta impotriva aparitiei premature a ridurilor, a liniilor fine si a semnelor de imbatranire.

De ce este indicat uleiul esential de pin?
Toti radicalii liberi sunt indepartati si pielea se pastreaza supla si elastica. Acest ulei este unul dintre cele mai recomandate uleiuri pentru mastile antiaging preparate in casa. Combate cu succes si probleme ale pielii precum acneea, punctele negre, petele rosii, eczema, psoriazis, sau scabie.

Datorita aromei proaspete, uleiul esential de pin este deseori utilizat in prepararea produselor cosmetice. Totodata, acesta poate fi utilizat si pentru indepartarea maretii, masand scalpul usor, cu miscari circulare, timp de 15 minute. Poate fi utilizat si pentru aromaterapie sau bai revigorante. Toarna aproximativ 20 de picaturi in cada cu apa si te vei relaxa complet la baie. Daca obisnuiesti sa prepari sapun acasa, adauga 10-15 picaturi pentru o aroma fresh si pentru a te bucura de proprietatile sale antibacteriene.

Problemele pe care le trateaza uleiul esential de pin
Uleiul esential de pin este un bun dezinfectant si trateaza cu succes numeroase probleme ale organismului precum infectiile urinare sau de orice alta natura. Imbunatateste sanatatea ochilor si te poate ajuta sa combati probleme minore de vedere.

Este unul dintre cele mai bune uleiuri esentiale care combatstresul si oboseala. Elimina stresul si te relaxeaza complet. Daca nu vrei sa il folosesti la baie, te poti masa in jurul tamplelor timp de cateva minute si vei vedea rezultatele.

Majoritatea durerilor din corp pot fi ameliorate cu acest tip de ulei. Combate artrita, durerile musculare si articulare, ajuta in ameliorarea durerilor reumatice si reduce umflaturile si roseata din zonele afectate. Maseaza usor zonele dureroase si vei simti o usurare. Pe langa asta, uleiul esential de pin este grozav pentru persoanele care vor sa piarda in greutate, deoarece accelereaza metabolismul si elimina excesul de apa din organism.

Uleiul esential de portocale este un puternic afrodisiac, folosit inca din cele mai vechi timpuri in acest scop. De asemenea, ajuta la tratarea multor probleme sexuale cum ar fi frigiditatea, disfunctiile erectile, etc.

Aroma sa citrica este foarte placuta si iti imbunatateste instant starea de spirit. De aceea, acest tip de ulei esential este considerat un foarte bun anti depresiv. Cel mai indicat este sa il folosesti atunci cand faci baie. Picura aproximativ 10-15 picaturi in cada cu apa si relaxeaza-te.

Una dintre cele mai cunoscut proprietati ale acestui ulei, este aceea de a rezolva problemele gastrointestinale. Uleiul de portocale este un bun tratament pentru gastrita, ulcer, balonare sau constipatie. Totodata, acesta are si importante proprietati anti inflamatorii, usurand numeroase simptome ale inflamatiilor interne si externe. De la indigestie, pana la febra si manifestari ale efectelor secundare la antibiotice, uleiul de portocale trateaza orice tip de inflamatie din corp, reducand durerea si iritatiile.

Uleiul esential de portocale este un bun sedativ, fiind recomandat in locul medicamentelor puternice. Nu cauzeaza dependenta si nu contine substante toxice, precum majoritatea sedativelor din farmacii, insa s-ar putea sa nu functioneze in cazurile foarte grave. Este foarte eficient daca doresti sa scapi de anxietate, insomnie, furie si depresie.

Conform unui studiu publicat in 2013 intr-un numar din International Journal of Biotechnology, acest ulei esential inhiba cresterea agentilor patogeni si a bacteriilor. De asemenea, proprietatile sale antiseptice si antibacteriene il transforma intr-un puternic agent de curatare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005812 (s)