News Flash:

Ceai pentru un somn linistit - Se prepara din banana si scortisoara

31 Ianuarie 2018
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
banane

Somnul este foarte important. Indiferent de varsta pe care o ai, atunci cand nu dormi cat ar trebui, pot aparea probleme de sanatate, de la hipertensiune arteriala la stres. Cauti o solutie pentru a imbunatati calitatea somnului si pentru a adormi mai repede? Poti apela la ajutorul acestei retete de ceai de banana si scortisoara!
Vrei sa ai un somn mai bun? Incearca aceasta reteta de ceai de banana si scortisoara!

Printre cele mai frecvente simptome ale tulburarilor de somn se numara pierderea memoriei, depresia si anxietatea, oboseala si pierderea concentrarii. Un somn linistit iti poate imbunatati sanatatea in mai multe moduri: iti intareste sistemul imunitar, bunastarea mentala si concentrarea, creste fertilitatea.

Acum ca stii cat de important este somnul, poti beneficia de ajutorul unui ceai perfect pentru odihna ta. Poti gasi cu usurinta ingredientele si ai nevoie doar de cateva minute pentru a-l pregati. Incearca sa eviti pastilele de dormit si sa incerci mai intai un remediu natural pentru problema ta.

Ingrediente:

1 banana

1 varf de cutit de scortisoara

1 oala mica cu apa

Mod de preparare:

Se taie capetele bananei si se adauga intr-o oala cu apa fiarta.
Se lasa timp de 10 minute, dupa care se toarna apa printr-un strecurator intr-o cana de ceai. Se adauga scortisoara, se amesteca si se poate bea ceaiul.

Acest ceai de banana si scortisoara ar trebui sa fie baut cu o ora inainte de a merge la culcare. O parte importanta a somnului este reprezentata de relaxare. Bananele reprezinta o sursa importanta de vitamina C, fibre, potasiu si magneziu, iar toate aceste minerale iti hranesc corpul si incurajeaza muschii sa se relaxeze, astfel incat sa te poti linisti. Atunci cand adaugi scortisoara in ceai, nu numai ca ii dai un gust bun, dar adaugi un plus de relaxare si beneficii pentru circulatie si digestie.

preluat de pe eva


somnul 1 banana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005436 (s)