News Flash:

Tudor Chirila are probleme grave de sanatate. Artistul a fost nevoit sa isi anuleze toate concertele din perioada urmatoare

30 Iunie 2022
552 Vizualizari | 0 Comentarii
Tudor

Tudor Chirila si-a dezamagit fanii. Artistul avea programate o multime de spectacole in saptamanile ce urmeaza, dar, din pacate, nu va putea urca pe scena. Tudor este foarte bolnav si a preferat sa le dea fanilor vestea in online, cu riscul de a fi bombardat cu unele mesaje.

Tudor Chirila nu va mai urca pe scena in perioada urmatoare. Artistul a primit interdictie din partea medicilor care i-au recomandat sa nu isi mai foloseasca deloc vocea. Juratul de la „Vocea Romaniei” a inceput si filmarile, a avut si multe spectacole, iar toate astea au dus la epuizarea lui din toate punctele de vedere. Desi nu ii place deloc sa dea astfel de vesti, artistul s-a vazut nevoit sa le spuna fanilor ca se vor vedea la concerte cu alta ocazie, urmand ca datele sa fie comunicate ulterior.

‘’Nu-mi place sa ofer detalii despre starea mea de sanatate, mi se pare ca tine de intimitatea fiecaruia dintre noi, dar avand in vedere ca nu mai pot sustine spectacolul «Visul american» programat maine in cadrul FITS, trebuie sa spun ca in urma unei perioade intense de suprasolicitare vocala am intrat in repaus vocal total, la recomandarea medicilor. Sper sa revin cat mai curand pe scena’’, a scris Tudor Chirila pe contul de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006170 (s)