News Flash:

Trupul româncei ucise de rechin în Egipt va fi adus în țară

7 Iulie 2022
827 Vizualizari | 0 Comentarii
292497000 626392768851612 3179671166661460415 n

Trupul româncei ucise de rechin în timpul vacanței din Egipt va fi adus în țară. Tatăl Roxanei Donisan a făcut acum o serie de dezvăluiri dureroase despre momentul în care aceasta și-a pierdut viața.

Trebuia să fie o vacanță de vis, dar totul s-a terminat cu o tragedie înfiorătoare. Roxana Donisan era cazată într-o stațiune din Egipt vizitată anual de mii de români. Ea era angajată la Direcția de Finanțe Suceava și îndrăgea de mai multă vreme această destinație de vacanță.

Trupul româncei ucise de rechin în Egipt va fi adus în țară

Vineri, 8 iulie, trupul Roxanei Donisan va fi adus în țară, anunță surse din Ministerul Afacerilor Externe, pentru România TV. Se pare că demersurile de repatriere au început deja, iar familia ei a fost contactată telefonic de către consului României din Egipt.

Însă, ar putea apărea niște probleme cu repatrierea, deoarece această procedură depinde acum de autoritățile egiptene. Acestea au deschis o anchetă penală după accident, iar procurorul de caz este cel care trebui să dea undă verde pentru ca Roxana Donisan să fie adusă în România.

Cum a murit Roxana Donisan

Românca lipsea deja de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată. Ulterior, a fost descoperit trupul ei neînsuflețit la 600 de metri de locul în care o austriacă a fost și ea sfâșiată de rechin. Se pare însă că momentul în care Roxana și-a pierdut viața ar fi fost filmat de către un turist aflat pe un vas.

Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt a făcut acum o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale acesteia. A luptat până în ultima clipă, dar nu a reușit să se salveze.

„A ajuns până la geamandură unde apa este de maximum 2 metri. Acolo a înhățat-o rechinul. Sunt poze făcute de un turist de pe vasul care era imediat dincolo de geamandură (…) El a alertat autoritățile, dar nu a putut să facă nimic, doar să se uite. Nimeni de pe vapor nu a avut curaj să se arunce în apă să o salveze. Azi am făcut toate demersurile pentru certificatul de deces și aducerea ei acasă. Domnul consul mi-a promis că într-o săptămână o aducem', a declarat tatăl Roxanei Donisan, pentru Monitorul de Suceava.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006631 (s)