News Flash:

Trafic inchis de luni, 13 septembrie pe unele strazi din Timisoara din cauza unor lucrari

12 Septembrie 2021
424 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic inchis

Reprezentantii Primariei Timisoara anunta noi inchideri ale traficului in saptamanile care urmeaza, dupa ce, in acest weekend, au anuntat ca circulatia masinilor se suspenda pe bulevardul Eminescu. Saptamana viitoare, traficul se va inchide pe unele strazi pentru realizarea unor lucrari – sunt vizate strazile Venus, Calea Urseni si Calea Bogdanestilor.
 
Comisia de circulatie din Primaria Timisoara a aprobat urmatoarele masuri, necesare pentru realizarea unor lucrari in derulare:

„1.Inchiderea traficului rutier pe str. Venus si pe Calea Urseni, pe tronsonul cuprins intre str. Maresal Constantin Prezan si str. Anton Golopentia, in perioada 13.09.2021 – 21.12.2021, in vederea executarii lucrarilor la obiectivul «Modernizare si extindere la 4 benzi de circulatie a strazii Maresal Constantin Prezan – str. Venus».
2. Prelungirea inchiderii traficului rutier, pe Calea Bogdanestilor, respectiv devierea traficului rutier din str. Hasdeu pe str. Balta Verde, respectiv din str. Balta Verde pe b-dul. Cetatii, precum si din Calea Bogdanestilor pe str. Pop Reteganul, in perioada 15.09.2021 – 30.09.2021, pentru amplasarea unei conducte de termoficare, in cadrul obiectivului de investitie «Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiului Timisoara, Traseul 5 – Calea Bogdanestilor», transmite Biroul Mobilitate si Transport.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005202 (s)