News Flash:

Top 8 cele mai geloase zodii

25 Decembrie 2017
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
gelozie

Scorpion

Cea mai geloasa zodie pare a fi Scorpionul. Poate fi foarte usor sedus si se lasa atras de tot felul de femei. Nu te lasa insa pacalita. El te va face sa crezi ca il controlezi, dar, de fapt, el iti permite sa faci acest lucru. Nu incerca sa il faci gelos si nu te juca, pentru ca el are un al saselea simt care il face sa isi dea seama ce fel de joc incerci. Increderea adevarata este un punct foarte greu de atins la aceasta zodie. El este ingrijorat, usor speriat sa nu te piarda si acest lucru il face vulnerabil.

Rac

A doua zodie care isi manifesta gelozia este Racul. Ei se aprind foarte usor, dar se manifesta cu o figura serioasa. Devin tacuti si orice persoana isi poate da seama ca sunt nervosi sau iritati. Daca vorbesti despre un alt tip in fata lor, se vor holba la tine sau isi vor lua o atitudine de inabordabili. Nu au curajul sa reactioneze in vreun fel, dar fierb pe dinauntru.

Taur

A treia pozitie in clasament este ocupata de zodia Taurului. Taurii sunt foarte atenti si observa orice detaliu. Ei sunt recunoscuti pentru perseverenta si rabdarea lor. Prefera sa isi ascunda emotiile, dar sunt foarte ambitiosi, devenind chiar posesivi. Sunt foarte fideli si se asteapta ca partenerul sa ii raspunda cu aceeasi moneda, iar daca nu, devin gelosi.

Balanta

Balanta este o alta zodie posesiva si geloasa. Persoanele sub acest semn al zodiacului sunt foarte suparacioase si fixiste. Daca superi o Balanta, cam greu o mai impaci. Daca simte ca te uiti la o alta persoana, iti va spune pe moment, dar si dupa aceea. Te va santaja cu greseala respectiva multa vreme si nu vei avea sanse sa o invinovatesti de ceva ce face ea pentru ca mereu iti va da replica.

Pesti

Pestii sunt foarte emotivi si sensibili, fapt pentru care devin si foarte gelosi. Bineinteles, nu se exteriorizeaza. Ei sunt foarte pasionali si secretosi. Multi dintre barbati au chiar tendinta sa devina violenti si de a se razbuna. Ei sunt, de asemenea, foarte orgoliosi si nu accepta anumite actiuni ale oamenilor cand este vorba despre orgoliul lor.

Berbec

Oamenii care sunt in zodia aceasta sunt foarte vulcanici si aventurieri. Ei isi manifesta gelozia prin agresivitate, irationalitate si iesiri necontrolate. Se vor gandi mereu ca te vezi si cu altcineva, chiar daca tu esti fidela mereu. Iti vor cere socoteala pentru orice, inclusiv pentru iesirile cu prietenii sau familia.

Fecioara

Oamenii din zodia Fecioarei devin gelosi intr-o relatie. Motivul real este ca se simt nesiguri din punct de vedere emotional. Se simt amenintati de faptul ca iti place sa discuti cu alti oameni. Se teme ca ai putea in orice moment sa ii parasesti, fapt pentru care vor deveni distanti si reci. Fa-i sa se simta confortabil.

Leu

Leii au nevoie de foarte multa loialitate si intelegere. In schimbul fidelitatii ofera aproape tot ce au, asa ca daca le este tradata increderea se pot razbuna in aceeasi masura. Isi manifesta gelozia tot prin infidelitate si sunt idealisti care cauta persoana potrivita pentru o relatie care sa ii implineasca.


scorpion rac taur balanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1872 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005448 (s)